maanantai 20. toukokuuta 2013

Muotikirppiksellä

Eilen vietettiin Eerikan kanssa päivää aika monen muun tavoin Pakkahuoneella järjestetyllä Muotikirppiksellä. Yhdentoista aikaan siellä oli kuulemma jonoa Itsenäisyydenkadulle asti, mutta me oltiin paikalla vasta puolenpäivän aikaan ja päästiin onneksi vähän pienemmällä jonotuksella. Väkeä oli kuitenkin aivan mahdoton määrä, ja onnistuin muutamaan otteeseen hukkaamaan seuralaiseni väenpaljouteen. Tapahtuma oli aivan mahtava! Bongasin paljon kivannäköistä vaatetta, mutta mukaan lähti lopulta vain yhdet käyttämättömät mokkapintaiset korkkarit neljällä eurolla.

Pakkahuoneelta mulla ei ole ainoatakaan kuvaa - tarkoitus oli kyllä kuvailla sielläkin, mutta se olisi ollut vähän turhan hankalaa kaiken tohinan keskellä. Mentiin kuitenkin vielä ennen mun töitäni ottamaan asukuvia sen yhden kivan vaaleanpunaisen talon luokse.

pusero: H&M, housut: Seppälä, ballerinat: Pertti Palmroth, laukku: vintage, korvakorut: GT



Mulla oli aamulla lievä asukriisi - lämpömittari näytti päälle kaksikymmentä astetta, mutta mikään hellemekko ei ollut ihan sopiva vaihtoehto noin töitä ajatellen. Tuli vähän lämmin, mutta viihdyin asussani kuitenkin hyvin.

Teittekös muut hyviä löytöjä eilen Pakkahuoneelta?

4 kommenttia:

  1. harmittaa, olin viikonlopun tampereella (partiokisoissa) eli en luonnollisesti päässy muotikirppistelemään... D:

    Susta on muuten kuva aamukahvilla-blogissa :D bongasin heti ;)

    (toivottavasti se tosiaan olit sä, muuten bongailuni on vaan noloa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tapahtuma oli kyllä todellakin käymisen arvoinen - toivottavasti se järjestetään pian uudelleen ja sinäkin pääsisit sitten siellä käymään!

      Haha, voi ei, pakko mennäkin heti tsekkaamaan toi! :--D (Odotan kauhulla millaista materiaalia sieltä löytyy)

      Poista
  2. Voi, mä en onnistunut bongaamaan sua tuolta kirppikseltä - me tosin lähdettiin joskus varttia yli kaksitoista ulos tuolta, eli ehkä ollaan menty hieman ristiin. Kiva olisi ollut törmätä! :)

    Itse löysin vaikka mitä; 3 hametta, shortsit, paidan ja mekon vain parillakympillä. Todellakin käymisen arvoinen tapahtuma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Me oltiin tosiaan Eerikan kanssa paikalla vasta siinä kahdentoista pintaan... Olisi kyllä ollut hauska nähdä "livenä"! :D

      Kuulostaa hyvältä! Minäkin katselin vaikka mitä, mutta hillitsin sitten itseni ja kotiutin vain ne kengät!

      Poista