keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Valkoista ja timangeja


Aivan ihana kevätpäivä takana - tai voitaisiin kai jopa sanoa kesäpäivä, jos kalenteri näyttäisi paria viikkoa eteenpäin ja puut kukkisivat. Käytiin tänään Hilkan kanssa kävelemässä ja fiilistelemässä auringonpaistetta ja lämpöä. Käveltiin lähikauppaan hakemaan jäätelöä (vanilja-jättis!) ja Hilkka osti myös banaanijogurttia. Tiedättekö miten söpöä oli katsella, kun seitsemän vuotias pikkutyttö avaa kylmäkaapin oven ja sanoo: "Voisin ostaa tätä banaanijogurttia, se on hyvää!"


Päälle pääsi tänään mustien leggingsien kaveriksi uusi, H&M:sta tilaamani pitkänmallinen kauluspaita. Oon aivan ihastunut tähän - edusta on silkkisentuntuista materiaalia (no okei, ihan polyesteria se on), selkä ja hihat trikoota. Valtavan mukava päällä ja kivannäköinenkin!


Pertti Palmrothin laukku on second hand - löytö parin vuoden takaa, kun taas kengät on viime syksynä uutena ostettu. Jännää, miten puolisen vuotta vanhat kengät voivat olla tuossa kunnossa. Voisin varmaan antaa ne isin hellään huomaan puhdistettavaksi ja lankattavaksi...

Eikö olekin kivat noi timangi-koristeet paidankauluksessa?


Kuinka te olette fiilistelleet auringonpaistetta tänään? Montako jäätelöä olette ehtineet syömään?

8 kommenttia:

  1. Vitsit yritin kyylätä varmaan tunnin, että missä nuo kuvat on otettu. Jotenkin tutun oloinen paikka mutta en keksi mikä!
    Oot muuten mielettömän nätti, sun hymy saa mut hymyilemään!

    VastaaPoista
  2. oooi toi paita näyttää söpölt sun päällä! mä kokeilin samaa joku aika sitte ja... no, se ei ollu kauheen kaunis :DD

    oot sulo!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja ihana asu! :)

    VastaaPoista