keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ylioppilasjuhlat Tampere-talossa

Nyt sitä ollaan sitten ylioppineita! Tätä fiilistä ei oikein edes kykene sanoin kuvaamaan. Lauantai meni kuin siivillä, aamulla jännittäen ja iltaa kohden nauttien rakkaiden ihmisten seurasta sekä siitä, että kevään kiireiden aiheuttamat paineet ovat vihdoinkin ohi.

Meitä pääsi tänä keväänä ylioppilaaksi 226 abia Tampereen yhteiskoulun lukiosta. Meidän ylioppilasmäärällä ei olisi mitään mahdollisuutta pitää juhlaa koululla, joten näin keväisin meidän abiturientit on tapana lakittaa Tampere-talossa. Oli upeaa katsella kauan harjoiteltuja esityksiä mahtavissa puitteissa, sekä tietenkin päästä lavalle omaa lakkia ja todistusta hakemaan suuren ihmismassan eteen.

 Kuvassa uunituore ylioppilas - tädin mies toimi aktiivisena kuvaajana koko päivän, ja sai minusta kuvan heti kun olin päässyt salista lämpiön puolelle.Mun tyttöset oli niin kauniita prinsessoja! Meilla oli suunnitelmissa viettää kunnon kuvaussessiot ystävien kanssa, mutta eihän tuossa ihmispaljoudessa siitä mitään tullut! Onneksi nyt sentään pari räpsyä saatiin.


Ja ei kun kotiin juhlia viettämään. Mulla on nyt ylioppilastodistus, johon voin olla tyytyväinen. Jottei tästä tulisi järkyttävää kilometripostausta, taidan suosiolla jatkaa aiheesta myöhemmin!

2 kommenttia: