sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Siskon synttäripäivän viettoa

Viimeiset pari päivää on kuluneet ihan hulinassa! Tulin toissailtana Turusta kotiin, ja pääsinkin junamatkani jälkeen heti valmistelemaan juhlia tälle päivälle. Pikkusisareni täytti viime tiistaina kahdeksan vuotta (vastahan näin sen ensi kertaa äidin kainalossa keskussairaalassa..?), ja tänään sitten juhlistettiin pienten kutsujen muodossa. Oli jotenkin liikuttavaa katsoa omaa pikkusiskoa ottamassa vieraita vastaan ja avaamassa lahjoja, ja huomata Hilkassa se jännityksensekainen riemu, jota muistan pienenä tunteneeni itsekin juhlapäivinä.

Muutama kuva ja sana omasta juhla-asustani:

Oon tänään rakastunut tuohon vuosi tai pari sitten ostamaani pinkkiin mekkoon. En tajua miten oonkin antanut sen lojua kaapissa käyttämättömänä - vasta tänään leikkasin siitä hintalaput pois! Tuo ihanuus tulee kuitenkin kuulumaan tämän syksyn suosikkivaatteisiini. Mun pastelli/pinkkikauteni näyttää siis jatkuvan, vaikka yksi sun toinenkin tuttavani kysyy multa silloin tällöin josko se mahtaa pian päättyä. Mutta kun värit tekee onnelliseksi!

Mekon kaveriksi yhdistin ylioppilaskengikseni ostamani Pertti Palmrothin sandaletit, sekä näyttävät statement-korvakorut. Pitääkin esitellä nuo korut teille paremmin joku kerta, ne on ihan täydelliset tuomaan vähän blingiä simppeliin asuun...

Leivoin siskolleni omenaisen juustokakun, jota tein ensimmäistä kertaa muutama päivä sitten erääseen seurakunnan  tapahtumaan. Kakku oli kuulemma "viehättävää ja täyteläistä", joten teen tätä varmasti vielä useamman kerran. Luulenpa tosin viehättävyyden johtuneen pitkälti mummun tekemästä omenasoseesta, jota sain leipomuksiini käyttää. Eiks muuten Dominot olekin ehkä parhain lisä kahvipöytään juustokakkujen kaveriksi? Kertokaahan mulle heti, kun huomaatte piparkakunmakuisten Dominoiden valtaavan taas kauppojen hyllyt...Tällaista tänään. On niin kivaa päästä aina välillä järjestämään juhlia, leipomaan, tapaamaan sukulaisia ja ystäviä ja saamaan erityisen hyvän syyn suunnitella hetkeen sopiva asu. Seuraavia odotellessa!

4 kommenttia:

 1. ihana mekko tosiaan!:)

  VastaaPoista
 2. VIEHÄTTÄVÄ kakku :D mut näyttää namilta! ja tieks mitä muru, vaikka joskus en olis aatellu sua little miss pinkiks, niin kyllä sulle sopii tosi hyvin ja oot söpis! joten öö miksi pitäisi päättyä tämän värikauden... se päättyy sit Jos päättyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mun mielestäni se oli niin suloisesti sanottu! :)

   Kiitos vain söpöläinen! Toistaseks ainakin tää mun värihempeilyni näyttäs vielä pitkälti jatkuvan! :--D

   Poista