sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Hyvät neuvot kalliit

we<3it

Moikka!

Tässä kesän aikana ei blogikirjoittelu ole mennyt ihan niin kuin Strömsössä - kuvat katoilevat vähän väliä Photobucketin "kieroilujen" vuoksi, mikä on suoraan sanottuna syönyt omaa motivaatiotani kuvailla ja ajatella blogin päivittämistä.

Olen kuitenkin kaivannut kirjoittelua kovasti, ja olenkin tässä pohtinut mitä mun pitäisi tehdä. En ole keksinyt Photobucketille korvaavaa ilmaista järjestelmää joka toimisi paremmin (enkä muuten ole oppinut käyttämään flickr:ia, hahaa). Oma kärsivällisyyteni ei ainakaan kestä sitä, että blogissani kuvat ovat esillä about viikon verran kuukaudessa, enkä usko että siitä kukaan lukijoistanikaan niin kovasti nauttii.

Pohdinkin tässä kokonaan uuden blogin perustamista. Puolentoista vuoden aikana tästä on tullut sen verran tärkeä harrastus, etten todellakaan halua sitä lopettaa. Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan uudesta blogista? Tämä tosin on vielä ihan suunnittelutasolla - mahdollinen uusi nimi, osoite ja kaikki on vielä ihan työn alla!

Otan erittäin mielelläni vastaan kaikenlaisia neuvoja, vinkkejä ja toiveita mahdollisen uuden blogin suhteen. Tällä hetkellä kaipaan erityisesti vastauksia näihin kysymyksiin:
 1. Miten tulevaan blogiin saisi ladattua kuvat helposti ja ilmaiseksi, ilman huolta niiden "katoamisesta"?
 2.  Mitä toivoisitte uudelta blogilta?
 3. Hankintalistallani on uusi kamera. Etsin edullista, mutta hyvätasoista kameraa, joka kulkee hyvin mukana, mahdollisesti mini- tai puolijärkkäri..?
Toivottavasti saan teiltä vähän apua näissä pohdinnoissani! Koetan tässä uuden blogin suunnittelun ohella käydä täällä päivittelemässä kuulumisia tai jotain.

Nauttikaa huikeista kesäpäivistä!

10 kommenttia:

 1. ei mulla ainakaan photobucketti temppuile millään tapaa:o?

  VastaaPoista
 2. Itse olen ladannut kuvani aina ihan Bloggerin kautta ja ollut siihen kovin tyytyväinen. En varmaan edes osaisi muita palveluita käyttää :D
  Itse olin uutta kameraa hankkiessani ehdottomasti sitä mieltä, että jos kerran kameran hankkii, niin sitten hankkii kunnollisen. Hetkeäkään en ole katunut, että ostin sitten ihan kunnon järkkärin - nälkä nimittäin kasvaa syödessä, eikä mikään pikkukamera enää riitäkään ;) Toki nykyiset minijärkkärit ovat laadukkaita ja hyviä, mutta jotenkin omaan käteen ne tuntuivat hieman leluilta testaillessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla loppui Bloggerista kuvatila - siksi jouduin vaihtamaan latauksen Photobucketin kautta... Voisin kylläkin ihan huvin vuoksi kokeilla jos vaikka Bloggerin kautta saisin taas kuvia ladattua!

   En ole vielä itse edes päässyt testailemaan järkkäreitä. Toiveena kuitenkin edelleen parempi kamera :)

   Poista
 3. Olen seurannnut blogiasi ja tykkään siitä kovasti. Harmi nuo ongelmat. Minkähän kautta http://kaunispienielama.blogspot.fi/ bloggaa? Ainakin toimii lukijan näkökulmasta.

  Sopisiko sinullekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Täytyykin käydä kurkkaamassa tuo blogi!

   Poista
 4. voin joskus katsella sun kanssa tota flickriä, että mikä siinä tökkii !

  VastaaPoista
 5. mäki käytin bhotophukettia jonkun aikaa mut sitten se ei enää ns. toiminut ja kokeilin sitten ladata kuvat taas ihan bloggerin kauttaa (siitä "lataa kuva" kun kirjottaa juttua) ja se antaa taas ladata niitä vaikka aikasemmin se muisti oli täynnä yms.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en vaan käsitä että mikä tota Photobuckettia oikein vaivaa!!! :(

   Poista