lauantai 27. heinäkuuta 2013

Näsilinnaan tutustumassa

Siis arvatkaa mitä! Kaiken tän Photobucket-häsläyksen jälkeen mulle ilmeni tänään, että pystynkin taas lataamaan kuvat ihan normaalisti Bloggerin kautta, öö mitä..? Tuntuu ihan hassulta kirjoitella postausta about kuukauden tauon jälkeen, mutta eiköhän se tästä taas vähitellen ala luonnistumaan.Tänään käytiin äidin kanssa kaupungilla viettämässä yhteistä vapaapäivää. Ihan vaan sen verran, että käveltiin Näsinpuistossa ja ihailtiin sitä uskomattoman kaunista ja traagisen historian omaavaa vanhaa linnaa. Ihan hävettää myöntää, että kävin kyseisessä paikassa ensimmäisen kerran ikinä, vaikka koko pienen ikäni olenkin Tampereella asunut. Joka tapauksessa, rakastuin paikkaan täysin ja otin heti kotiin päästyäni enemmän selvää Näsilinnan (entinen Milavida) historiasta.


Oon aina ollut kiinnostunut historiasta, ja vanhat rakennukset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Vaikka Näsilinna on päästetty rapistumaan jo melkoisen huonoon kuntoon, ei sitä katsoessa voinut muuta kuin huokailla ihastuksesta. Voin vain kuvitella miten upea linna ja puistoalue on ollut kauan sitten täydessä loistossaan. Katsokaa nyt noita parvekekaiteita ja ikkunakoristeita!

Luulenpa, että tuolla tulee käytyä vielä monen monta kertaa. Oli ihan huippua löytää jotain itselle uutta ja näin kaunista omasta kotikaupungista. Kiitos äiti!

2 kommenttia:

 1. Jee ihanaa että sait kuvat laitettua ja toivottavasti alat taas postailemaan, sillä tää on ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti! Kiitos paljon! :)

   Postauksia tulee kyllä nyt taas kun kuviakin saan laitettua!

   Poista