keskiviikko 7. elokuuta 2013

Jonkun kesäpäivän asu ja kuulumisia


Elokuu? Kesä on mennyt ihan hirmuista vauhtia, mulla oikeastaan ihan vain töiden parissa - viime viikko oli mun ainoa lomaviikkoni tänä kesänä! Näitä kuvia me napsittiin viime sunnuntaina Johanneksen kanssa pienen shoppailukierroksen lomassa. Mun asustani voi päätellä, että pastellihuumani on jatkanut voittokulkuaan kesäkuukausina: neljännessä kuvassa kiteytyy jotakin, mitä en ikinä olisi voinut kuvitella omistavani. Jep, vaaleanpunainen nahkalaukku. Mietin melkoisen pitkään tuon yhdistelykelpoisuutta, mutta minkäs teet. Kliseisesti sanottuna meidän kahden tapaaminen oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Eipä tässä sen kummempia kuulumisia, huomenna taas töihin. Välillä on ikävä tajuta, etten ole juurikaan päässyt nauttimaan kesähelteistä ja aurinkorannoista, mutta samalla oon ihan hurjan kiitollinen siitä, että mulla kävi tänä vuonna uskomaton tuuri kesätöiden suhteen. Oon oppinut paljon uutta elämästä ja ihmisistä, ja saanut tietysti sitä työkokemustakin. Huippua nähdä maailmaa välillä muustakin kuin opiskelijan näkövinkkelistä!

8 kommenttia:

 1. Ihan kamalan nopsaa kesä taas mennyt :( toi laukku on muuten ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, en vaan tajua miten aika kuluu tällaista vauhtia!

   Voi kiitos, pidän siitä ihan valtavasti myös! :)

   Poista
 2. Voi kuinka ihania kuvia ja oot tositosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Sun hiukset on tosi kivasti, ootko laittanu niitä jotenki eri tavalla kun perusponnarille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on sellaisella kaksinkertaisella letillä, taisin jostakin vanhasta Trendistä tai vastaavasta löytää jonkun ohjeen tai inspiraationlähteen!

   Poista
 4. Ihana laukku tuo sinunkin! Oon monesti kuolannut tuota vaaleanpunaista, mutta kun mulla on jo yksi samanvärinen nahkalaukku, en millään oo viitsinyt hankkia toista :D Ihania myös nää kuvat, jotenkin niin klassisen kauniita!

  VastaaPoista