tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ilta isosiskon kanssa

Eilen vietettiin iltaa kaksin kaupungilla isosiskoni Merin kanssa. Käytiin ensin kaupoilla, mutta varsinainen määränpää oli tällä kertaa Koskipuiston Rosso. Meri oli luvannut tarjota minulle syntymäpäivälahjaksi ravintolapäivällisen, mutta joulukuussa kaiken joulutohinan keskellä se vaan jotenkin jäi. Nyt kun Meri pääsi taas Tampereella käymään, niin päätettiin sitten laittaa lupaus täytäntöön!Tilasin gnocchipaistosta ja artisokkasalaattia - kumpikin oli mulle aivan uusia ruokalajeja, ja hyvää oli. Meri söi broileripastaa. Jälkkäreitä ei tilattu, koska meitä odotti kotona nöyrät annokset Ben & Jerry's - jäätelöä. Karamel Sutra oli mulle uusi maku, ja suosittelen maistamaan (vaikkei se ehkä Strawberry Cheesecakea hakkaakaan)!Eikö vaan olekin mulla kaunis sisko? Oli aivan huippukivaa viettää aikaa kaksin oman siskon kanssa. Meri ei kovin usein töiden ja opiskelujen lomassa ehdi Tampereella käymään, ja puhelimessa jutteleminen on tietenkin ihan eri asia kuin naamatusten.

Kiitos ihanasta illasta!

6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja hirmu nättejä olette kummatkin, pitäisi varmaan alkaa hengailemaan enemmän oman siskon kanssa kun vielä kotona asun... Anyways tosi suloisen oloista blogia kirjoittelet, tykkäilen! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos paljon! :) Jep, kannattaa kyllä todellakin - se on oikeasti tosi kurjaa kun siskoa ei ole mahdollista nähdä kovin usein!

   Poista
 2. Oii, kun olet taas niin nättina ja tyylikkäänä! :) Ja sun siskolla on kyllä myös ihanan näkönen tyyli, kuolaan sen laukulle :P (itse asiassa myös sun Korssille)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Hahaa, etpä uskokaan miten mua himottaisi päästä lainaamaan tuota Neverfullia - harmi kun ei asuta enää samassa taloudessa :D

   Poista
 3. Haha mä muistan sut! Mä mietin heti, että oottepa kumpikin siskosi kanssa niin tyylikkäitä :). Laukkujanne kuolasin myöskin. Mä meinasin sanoa, että ollaanpa samiksia, kun kummallakin melki samanlainen laukku, mutta se jäi siinä tohinassa. Ja siis oon työssäopissa, enkä töissä töissä. Toivottavasti tykkäsitte palvelusta !:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, voi kiitos! :) Palvelu oli oikein hyvää, ja ruoka samoin!! Mukavaa jatkoa työssäoppimisessa!

   Poista