keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lohdutuskosmetiikkaa

Meri lähti iltapäivällä takaisin Oulua kohti, ettekä uskokaan miten kummallista on olla taas kotona ilman yhtä perheenjäsentä. Vaikkei Meri olekaan kotona asunut enää moneen vuoteen, se on silti joka kerta yhtä kummallinen tunne sanoa heipat ja halata vielä kerran tietäen, että seuraavaan tapaamiseen saattaa hyvin kulua useampikin kuukausi.

Meri on ehkä vähän liian suloinen isosisko. Totta kai meilläkin on silloin tällöin pieniä yhteenottoja, mutta tällä viikolla oli pelkästään hauskaa, ja mulla on nyt niin lahjottu olo. Tullessaan Meri toi askartelutarpeita ylioppilasjuhliani ajatellen, sekä uusia vihkoja opiskelujani motivoimaan. Meri vei mut syömään Rossoon, ja aivan mahtavana yllätyksenä sain vielä vähän laatukosmetiikkaa!


Multa on meikkivoiteesta enää pohjat jäljellä, ja Meri sitten piristi mun päivääni antamalla mulle Chanelin meikkivoiteen sekä Diorin aurinkopuuterin! Oon ihan huippuiloinen, vaikka myönnettäköönkin tässä tulevan lievä "sieni-olo", kun vaan otin kaikkea ihan kiitollisena vastaan. Kiitos vielä Merille!

Ajattelin tässä samassa postauksessa esitellä muutakin uutta kosmetiikkaani. Itse en todellakaan lukeudu niihin, jotka hamstraavat Hulluilta päiviltä valtavasti tarjoustuotteita, mutta kuvastoa katsellessa muhun nappasi yksi kosmetiikkatuote, jota oon halunnut jo pidemmän aikaa kokeilla:

Lancômen Hypnôse -ripsiväri nimittäin. Oon kuullut siitä paljon kehuja, on kuulemma oikein toimiva perusripsari, jolla pystyy tekemään vähän yhtä sun toista. Lähtöhinta about 36e ja tarjouksesta sain sen hintaan 22,90e - me likey! Onko teillä kokemuksia kyseisestä ripsiväristä?

Viimeiset kahdeksan päivää on kuluneet ihan mieletöntä vauhtia. Onneksi Meri pääsee taas kohta käymään Tampereella: ylioppilasjuhlien merkeissä siis tavataan seuraavan kerran!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana sisko sinulla! <3 En ole itse koskaan uskaltautunut edes kaupassa hypistelemään Chanelin ja Diorin kosmetiikkaa, kun ei mulla pidemmän päälle olisi niihin varaa kuitenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on kyllä ihana! <3

   Mulla on vähän sama homma tuon kosmetiikan suhteen - ainoastaan ripsiväri on ollut se mihin todella olen panostanut, eli odotan kyllä innolla näidän uusien tuttavuuksien testaamista! :)

   Poista
 2. Kiva sisko sulla. Mulla ei oo noin hyvät välit mun siskon kans. Se ei oo käyny meillä moneen vuoteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä onnekas kun oon saanut noin ihanan isosiskon! Toivottavasti sinäkin saat vielä välisi kuntoon oman siskosi kanssa!! :)

   Poista