sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonlopun mekkokokeilu, ystävät ja siskonkaipuu

Eilen oli sen verran ihana auringonpaiste, että halusin kokeilla kevättakissa hillumista kaupungilla. Käytiin nimittäin Juulian kanssa Radiokirppiksellä varaamassa vihdoinkin yhteinen pöytä (ettekä arvaakaan, miten ihanaa on tietää vihdoinkin päästä eroon ainakin osasta kaapin perälle käyttämättömiksi jääneistä vaatteista). Laitan lähempänä lisää tietoa mistä päin Radiokirppistä on meidän vaatteita ostettavissa.

Kirpparireissun jälkeen harrastettiin Keskustorin kuuluisan ketjukahvilan tukemista. Tavattiin Coffee Housessa meidän ihana, pitkäaikainen ystävä, Sanna. Istuskeltiin siellä sitten pari tuntia rauhassa jutellen, napattiin Keskustorilla asukuvat ja käytiin vielä Sokoksella ennen kotiinlähtöä.

nahkarotsi: second hand/H&M, huivi: second hand/Aleksi 13

Nahkatakilla pärjäsi mun mielestäni jo oikein hyvin, tosin mulla oli kylmyyttä eristämässä mekon ja takin välissä vielä neuletakki - oon nimittäin viime talvena oppinut kerrospukeutumisen salat! Parempi olla liikaa vaatetta päällä kuin liian vähän, koska aina voi vähentää...

mekko: secon hand/H&M, kengät: Pertti Pamroth, laukku: Michael Kors
Oli muuten tosi outoa pitää pitkästä aikaa mekkoa päällä, kun talven kylmyyden vuoksi oon niin totuttanut itseni housuihin. Ihan kivaa vaihtelua kyllä. Viime päivinä mun pääni päällä on myös keikkunut nuttura totuttua poninhäntää useammin - tässä taitaa olla havaittavissa pientä uudistumisenkaipuuta..?

Huomenna alkaakin taas uusi viikko, tosin mun elämänmenooni se ei juuri vaikuta, kun ei kouluun tarvitse itseään ihan vähään aikaan raahata. Keskiviikkoa sen sijaan odotan kuin kuuta nousevaa, sillä isosiskoni tulee käymään Tampereella ensimmäistä kertaa joulun jälkeen! Ihan mahtavaa, ikävä on kasvanut jo valtavaksi!

Kivaa viikonlopun jatkoa ja alkavaa viikkoa itse kullekin!

6 kommenttia:

 1. Aww<3 Huomenna nähään!!! :)

  VastaaPoista
 2. Pääsit mun top-5 blogien listalle :))♥

  http://trucollection.blogspot.fi/2013/04/top-5-blogit.html

  VastaaPoista
 3. Sul on ihana tyyli! Toi MK:n laukku on kyl unelma:)

  http://greettagrace.blogspot.com

  VastaaPoista