maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin vapaapäivä + shortsikeli!

Heipsun! Nyt näkyy kuvat taas (ja toivottavasti pysyvätkin näyvissä!), joten mentiin heti ottamaan uusia asukuvia. Mulla oli tänään vapaapäivä, ja ensimmäisen kerran pääsin nauttimaan shortsikeleistä - joka ainoana mun aiempana vapaapäivänäni on ollut joko armoton vesisade tai sitten liian kylmä. Tarkemman sään analysoimisen sijaan voidaankin vihdoin siirtyä siihen tämänpäiväiseen asuun.





Huomaatteko muuten kuvissa jotakin uutta, joka suoraan sanottuna hämmentää itseäni edelleen aivan suunnattomasti..?


Jep, ne on nuo Converset! Ihan huippulöytö Radiokirppikseltä, kun käytiin siellä yhdessä Juulian kanssa pari viikkoa sitten. Juulia naureskeli erään pöydän äärellä mulle, että "Aino hei, täällä olis sulle nyt nää kauan halutut Conssit!" Mulla tosiaan ei ole ollut tennarin tapaisia rentoilukenkiä varmaan sen jälkeen kun olin 14-vuotias, vaan olen vannonut ballerinojen ja korkkareiden nimeen jo hyvän tovin.

Anyway, juttu jatkuu vielä. Juulian osoittamat Conssit oli tummat ja paljon elämää nähneet, mutta viereisessä loossissa eräs tyttö täydensi omaa kirpputoripöytäänsä ja huikkasi mulle, että jos Conssit kiinnostaa niin häneltä löytyisi ihan uudet seitsemällä eurolla. Nepäs olikin just mun kokoa, joten kaupat tuli, puoliksi läpällä. Oon aina sanonut, että jos joskus mulla sattuisikin Converset jalassani olemaan, ne olisivat sitten varrettomat ja valkoiset. Mutta käyhän se näinkin, ja nää on ehkä parhain ostos vähään aikaan! Mitäs tykkäätte?

pusero: H&M, farkkushortsit: Zara, tennarit: Converse, korvakorut: GT

Eipä tässä muuta tänään, palaillaan ja pidetään peukkuja ettei nää kuvat ihan heti taas katoaisi näkyvistä!

PS. Kertokaa ihmeessä nyt vihdoinkin mielipiteenne mun ylioppilaspäiväni outfitista, kun siihen on vihdoinkin mahdollisuus!

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, se kuuluu ehdottomasti tämän kesän suosikkeihini! :)

      Poista
  2. katoinki ekaa kuvaa silleen "oudon rento fiilis..." sit tajusin et kengäthän ne sen teki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mua ei kyllä ihan kovin usein ole tavattu tollasissa popoissa :D Mutta noi on ihan uskomattoman ihanat jalkaan!

      Poista
  3. Suloisen väriset Conssit, eikä hinta kyllä ollut lainkaan paha! Ja tuo sun paita on ihan mielettömän kiva, mäkin haluuuuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä, sillä uskalsinkin nuo kokeiltavaksi ostaa! :)

      Kiitos, tykkään itsekin, ja pikku vinkkinä, että Henkan nettikaupassa on saman tyylinen pusero myynnissä: http://www.hm.com/fi/product/07786?article=07786-E#article=07786-E - toivottavasti tuosta on apua!

      Poista
  4. olin kommentoimassa heti kun ensimmäisen kuvan näin, että Aino en osaa kuvitella sulle tennareita !! vaikka eihän niitä tarvitse edes kuvitella kun tuossahan ne on, mutta !!! iik hihi miten söpöt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, etpäs uskokaan miten hämmentynyt itse olin kun nuo ostin!! :--)

      Poista
  5. Mulla ei näy sun kuvat. Ei ees tän postauksen. Photobucketin ikkuna kaikkien kuvien kohdalla. D:

    VastaaPoista