tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Moi! Tää päivä on mennyt melkoisen nopeaa vauhtia. Meillä paistetaan perinteisesti joulupiparit aina itsenäisyyspäivänä ja niin tehtiin myös tänään. Saatiin pikkusiskon kanssa mukavasti kulumaan iltapäivästä pari tuntia siinä leipomisen merkeissä. Onnistuin pari pellillistä polttamaankin, nyyh, ja siinä meni sitten hukkaan mummun tekemää hyvää piparkakkutaikinaa! Paisteltiin noita kakkusia tosiaan aika monta pellillistä ja mua harmittaa kun taikinaa ei riittänyt piparkakkutalon tekemiseen (vaikka sitä oli ihan valtava määrä)! Mutta jep, täytynee ottaa siitä ihan oma projektinsa jollekin päivälle.



Mulla on tapana kehuskella, kuinka mun paistamat piparkakut onnistuu aina tosi hyvin, ne on parhaita enkä ikinä polta yhtäkään. Tänä vuonna kuitenkin opin, että vaatimattomuus kaunistaa. Tässä teillekin pientä todistusaineistoa siitä miten liiallinen itsekehuskelu ei kannata:


Itsenäisyyspäivän viettoon kuului myös mm. Disneyn Joulu Ankkalinnassa, yllärinä historian lukemista, sekä Presidentin juhlien katsomista. Oli mukava päivä kaiken kaikkiaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti