maanantai 26. joulukuuta 2011

joulua

Moi! Nyt alkaakin sitten joulunpyhät olla ohi, ja ajattelin tulla tekemään ihan pienen postauksen (lähinnä laittamaan pari kuvaa) joulunvietosta. Jouluaatto sujui mukavasti lähipiirin kanssa kotosalla, mutta joulu oli kuitenkin aivan erilainen kuin yleensä. Meillä on aina ollut tapana viettää jouluaatto äidin vanhemmilla, mutta tänä vuonna oli meidän vuoro kestitä isovanhempiamme sekä äidin että isän puolelta.

Jouluaaton muuttumattomiin traditioihin kuului myös tänä vuonna Joulupukin kuumalinjan katselua, Lumiukko sekä joulurauhan julistus, riisipuuro ja sekametelisoppa sekä joulusauna. Hautuumaalla käyminen jäi sen sijaan väliin - olin illalla todella väsynyt enkä yksinkertaisesti jaksanut lähteä enää minnekään.


Joulupäivä ja tapaninpäivä onkin molemmat kulunut lähinnä leffoja katsellessa. Pakko myöntää, että tää laiskottelu alkaa jo vähitellen käymään aika tylsäksi. Hassua kun joulu on jo takana päin, eikä enää oo mitään "tohistavaa" (onko toi edes sana?). Haluaisin mennä tässä joku päivä käymään Ideaparkissa katselemaan alennusmyyntejä - tarvitsisin paksuja neule/villatakkeja ja uusia mekkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti