maanantai 20. helmikuuta 2012

Hiusten hoitoa Part Two: Banana Shampoo & Bed Head Moisture Maniac

Moi! Toiset käyttämäni hiustenhoitotuotteet keksin viime syksynä. Pari koostuu The Body Shopin Banaani-shampoosta sekä Bed Headin Moisture Maniac -hoitoaineesta.

 Huomasin kesällä jossakin lehdessä mainostettavan banaani-shampoota uutuutena ja kiinnostukseni heräsi. Ajatus banaanintuoksuisesta shampoosta kiehtoi - en koskaan aiemmin ollut törmännyt sellaiseen! Sarjaan kuuluu käsittääkseni myös hoitoaine, mutta mulla ei sitä ole. Shampoo tuoksuu (yllätys) makealle banaanille, ja ainakin mun mielestäni tosi hyvälle! Ihan kokeilemisen arvoinen shampoo, joka jättää hiukset pehmeiksi ja puhtaiksi. Plussana vielä se, ettei sitä ole testattu eläinkokein.

Bed Headin Moisture Maniac on aivan uskomattoman tehokas hoitoaine, josta mun erittäin kuivat hiukseni ovat enemmän kuin kiitolliset. Hoitoaine kosteuttaa hiukset todella hyvin ja jättää hiukset ihanan sileiksi. Tuoksukin on aivan taivaallinen. Hoitoaine käy myös tehohoidosta: Itse jätän silloin tällöin runsaan määrän hoitoainetta päähän noin 20-30 minuutiksi saunaan mennessä. Hiuksista tulee sileämmät kuin normaalin pesun yhteydessä ja todella helposti harjattavat. Mielestäni Moisture Maniac on huomattavasti tehokkaampi hoitoaine kuin Superstar. Hinta taitaa olla suunnilleen sama, mutta laadussa on todellakin eroa. Suosittelen testaamaan ehdottomasti, jos hiuksesi ovat vähääkään kuivat.

Haha, tulipa kiva mainospuhe Moisture Maniacin puolesta. Ei varmaan kenellekään jäänyt epäselväksi, että kyseessä on erittäin laadukas tuote!

2 kommenttia:

  1. vois testailla tuota banaanishampoota, kuulostaa ihan joltain syötävältä :D noo ehkä en kuitenkaan aio maistaa..:D

    VastaaPoista
  2. haha, jep, syömisestä en tiedä, mutta hiuksiin se on ainakin ihan kokeilemisen arvoinen! :D

    VastaaPoista