lauantai 18. helmikuuta 2012

Muistelua -wanhat 2011

Moi! Eilenhän oli tosiaan wanhojen päivä, ja havahduin siihen tosiasiaan, että omista tansseistani on tasan vuosi aikaa! Siis ihan totta, miten on mahdollista, että siitä on niin kauan? Ajattelin tässä jakaa teillekin joitakin ajatuksia ja kuvia omasta prinsessa-päivästäni.


Jännitin ja odotin wanhojen tansseja jo vaikka miten pitkään ennen h-hetkeä. Katselin vuotta etukäteen nettikaupoista sopivia tanssipukuja yhdessä äitini kanssa - olimme molemmat aivan innoissamme juhlasta, joka häämötti vasta melko kaukana tulevaisuudessa. Mekkoni kuitenkin löytyi vasta paria kuukautta ennen tansseja Helsingistä, jossa vietimme äiti-tytär -viikonloppulomaa.
Wanhojen tansseihin valmistautuminen alkoi aamulla viiden jälkeen tukevalla aamupalalla, parin tunnin kampaamokäynnillä ja meikkaamisella. Koululla piti olla jo yhdeltätoista, ja panikoin koko aamun ehdinkö saamaan kaiken valmiiksi. Tanssimme kolme kertaa: ensin koululla ekavuotisille, päivällä Koskikeskuksessa ja illalla vielä koululla vanhemmille ja ystäville. Illalla oli luonnollisesti vielä jatkot -jalat tosin oli koko päivän korkokengissä keikkumisen jälkeen niin kuolleet, ettei tanssimisesta tullut enää yhtään mitään! Päivä oli täynnä hälinää ja jännitystä, mutta se on todellakin yksi parhaista muistoistani ikinä. Toivottavasti tämän vuoden tanssijoilla on ollut yhtä hauskaa!


PS. en nyt saanut näitä kuvia asettumaan kovin kauniisti, anteeksi...

Onko teille jäänyt ihania muistoja omista wanhojen päivistänne, tai onko joitakin odotuksia tulevia tansseja ajatellen?

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunis mekko ja kampaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) tykkään kyllä itsekin tuosta mekosta hirmuisesti - harmi vaan, ettei sille taida olla enää kovin paljoa käyttöä...

      Poista
  2. ihan sikahieno puku sulla ollu :) mulla oli kanssa punanen, vähän eri sävyinen vaan kun toi.

    VastaaPoista
  3. Puvun vois lyhentää ja käyttää häissä tai tulevissa yo-juhlissa.Se on niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, jos kirjoittaisin talvella ylioppilaaksi, lyhentäisin tuon puvun, mutta juhlat ovat keväällä ja tuo on mielestäni hieman talvinen kevään juhlaan... uutta pukua siis odotellessa :)

      Poista