torstai 1. marraskuuta 2012

Long time no see

Pitkä hiljaisuuteni on johtunut yksinkertaisesti siitä, että koulu on viimeisen viikon ajalta teettänyt kamalasti töitä - jep, koeviikko. Tällä viikolla mulla on ollut jo viidet kokeet. Huomenna pitäisi vielä jaksaa herätä kirjoittamaan äidinkielen tekstitaidon vastausta ja sen jälkeen saan vihdoinkin unohtaa koulukiireet muutamaksi päiväksi. Juulia tulee hakemaan mua aamupäivällä koulusta vähän laatuaikaa viettämään, ja mulla on vielä maanantainakin vapaata!

Mulla ei nyt valitettavasti ole sen ihmeellisempää kerrottavaa, mun viikkoni on todellakin kulunut vain ja ainoastaan koulukirjojen kanssa seurustellessa. Luulenpa kuitenkin huomisesta alkaen saavani vähän lisäväriä elämään!

Loppuviikon tavoitteena on siis vaihtaa harmaa vaikkapa punaiseen. Samalla voisin koettaa elävöittää tätä blogia. Onko teillä postaustoiveita - millaisista asioista haluaisitte lukea blogissani? Otan erittäin mielelläni ehdotuksia vastaan!12 kommenttia:

 1. You have such an interesting blog!

  Would you like to follow each other?

  Www.fashionburo.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Great Blog :) I wanted to ask did you know how to put youtube music videot , not like a video in my blog , just like musik from youtube , if you know what i mean ? :)

  Follow me : ccamme.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Carmen! :)

   I am sorry, but I'm not very good at that kind of computer-things... Would it be possible to find some tutorial in Internet?

   Poista
 3. Great post! :)

  http://alovelystyle.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 4. Tee vaikka postaus, missä esittelet lempparikosmetiikkaa, musiikkia jne? Mä ainakin tykkään lukea sellasia. Ja sitten "Päivä Ainon kanssa" -postaus olis kiva!

  VastaaPoista
 5. Päivä Ainon kanssa!

  VastaaPoista