torstai 22. marraskuuta 2012

neuvokaa joku tietämätöntä!

Iltaa vaan!

En saa enää kuvia ladattua bloggeriin -tila loppui! Kuinka saan ladattua taas kuvia blogiini? Voisiko joku ihana neuvoa miten saan lisätilaa tms ilmaiseksi, maksamaan en ole valmis, niin kivaa kun bloggaaminen onkin.

Yksityiskohtaiset ohjeet ongelman selvittämiseksi voisi jättää kommenttiboksiin, kiitos jo etukäteen!

Toivottavasti pääsen taas pian tekemään postausta kuvien kera!

6 kommenttia:

 1. HEI EIKÄ! mullakin loppui just tänään tila! ja fuu... googlailin vähän ja tulin siihen tulokseen etten maksamaan rupea. Se keino johon itse oon päätymässä on se että

  a) rupeen päivittämään blogikuvia pienempiin pikselimääriin... (koska nykyinen määrä on ihan älytön..) luin kans jostain että jos ne kuvat on tarpeeks pieniä olisko ollu 800x800(?) niin ne ei täytä ollenkaan sitä kiintiötä

  b) kaiken tän häsäämisen jälkeen, otan jatkossa yksinkertaisesti pienempiä (ja huonolaatuisempia kuvia.)

  Mutta siis, todella ärsyttävää. Voin vaikka kommata jos nää mun "niksit" toimii.. lisää "ohjeita" löytyy varmaan googlella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, en oo ainut joka kärsi tän ongelman :D tein profiilin tonne photobuckettiin ja se lataa kuvat suht nopeasti! :)

   Poista
 2. Itse lataan kuvani photobucketin kautta. :) ihan ilmaista on, teet vaan tunnukset ja lataat kuvat sinne. Kun haluat lisätä kuvan blogiin, menet photobuckettiin, painat hiiren vasenta näppäintä haluamasi kuvan päällä, kopioit kuvan URL-osoitteen ja laitat sen lisää kuva URL-osoitteesta -kohtaan bloggerissa. Samanlailla toimii tietääkseni myös Flickr, ilmainen sekin.
  Toivotavasti ei kuulostanut liian monimutkaiselta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos avusta! tein myös tonne photobuckettiin profiilin - ihme kyllä osasin ladata kuvat sinne ja sieltä vielä tännekin! :D

   Poista
 3. Flickr on mun mielestä parempi kuin Photobucket, Photobucket on kuulemma tökkinyt niin paljon että mieluummin käytän flickr-tiliä.

  Toinen vinkki on se, että ennen kuvien photobucketiin tmv. lataamista pienennät ne kuvat siihen kokoon missä ne sun blogissa näkyy. Parantaa myös kuvien laatua :) http://timphoto.blogspot.fi/2012/11/nain-tuot-kuvat-hyvalaatusina-blogiin.html <- tuolta itse katsoin myös vinkkejä... eron kyllä huomaa, ja säästyy tallennustilaakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei täytyy kokeilla, en tosin ole varma osaanko pienentää :D jos toi photobucket alkaa mullakin tökkimään niin vaihdan sitten flickr:iin! :)

   Poista