perjantai 5. huhtikuuta 2013

Inspiraatiota kevään ylioppilasjuhliin

Tässä alustavien yo-kirjoitusten pisteiden tullessa näyttää siltä, että tästä neidistä tulee ylioppilas vuosimallia 2013! Ihan mahtava fiilis - enää pidetään peukut pystyssä, että YTL on armollinen, eikä tee jippoja. Pisteistäni en ainakaan vielä tässä vaiheessa halua kertoa sen enempää, mutta juhlien suunnittelu ja haaveilu kuuluvat siihen kaliiberiin, josta voin aina jotakin kertoa.

Oon pitkän aikaa selaillut nettikauppoja etsiskellen täydellisiä mekkoja ja asusteita, ja toivon kokoamistani kollaaseista olevan teillekin apua. Kaikki tämän postauksen asut ovat sellaisia, joissa itse viihtyisin juhlapäivänäni.

mekko/nelly.com,
clutch/Michael Kors, sandaletit/ Tory Burch, korvakorut/ H&M, YO-lakki/ R.K. Salon Lakkitehdas

Mun toiveeni ylioppilasmekon suhteen on ehtinyt lukioaikanani vaihtumaan varmaan sata kertaa. Vielä vuosi sitten haaveilin lyhyestä, runsaasta, prinsessamaisesta tylliunelmasta, mutta sanottakoon nyt vaikka näin, että nykyisin mua miellyttää hieman naisellisempi linja. Maksimekko olisi mielestäni aivan upea valinta juhlapäivälle. Valkoisen mekon "morsiuspukumaisuuden" pystyy kätevästi häivyttämään oikeanlaisilla asusteilla: kulta ja niitit tuovat mielestäni kivasti särmää tähän Nellyn mekkoon.

mekko/Cutie,
korkokengät/Vagabond,
clutch/Tory Burch, korvakorut/Marc Jacobs, sormus/nelly.com, Fredrikson YO-lakki/Anttila

Peplumit ovat ihania - tässäkin mekossa röyhelö vyötäröllä tekee tavanomaisesta kynämallista todella viehättävän. Tämä asukokonaisuus miellyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan omaa silmääni. Olen pitkään ihastellut Tory Burchin Kelsey -clutchia, ja halusin rakentaa yhden asukokonaisuuden sen pohjalta. "Piparkakkureunat" jatkavat kivasti mekon linjaa. Tällaisen tuplapeplumin kanssa ei mielestäni kannata käyttää liian näyttäviä koruja.

Forever Unique -mekko/nelly.com, korkokengät/Ted Baker (duetto.fi), rannekoru/Mango, korvakorut/Pilgrim (nelly.com), YO-lakki/R.K. Salon Lakkitehdas

mekko/ Malene Birger (duetto.fi)korkokengät/Next Generation (duetto.fi), korvakorut/nelly.com, statement/nelly.com, clutch/Coast, Fredrikson YO-lakki/Anttila

Ihailen vaatteissa kovasti nuden/vaalean puuterin sävyjä, ja ne ovatkin mielestäni melko turvallisia värivalintoja kesän juhliin. Alemmassa asukokonaisuudessa itseäni viehättää erityisesti Nellyn statement-kaulakoru. Mielestäni vain neljänkympin rajaa lähenevä hinta on hieman liian kallis rihkamakorusta. Kaunis se joka tapauksessa on.

Mulla oli aivan mielettömän hauskaa tätä postausta tehdessä! Haluatteko vielä jatkossa lisää inspiraatiopostauksia juhlavaatteiden suhteen, vai onko aika siirtyä muihin asioihin? Sopivien yksilöisen tielle sattuessa voisin kyllä tehdä useammankin postauksen aiheeseen liittyen. Mikä asukokonaisuuksista on teidän suosikkinne?

14 kommenttia:

  1. Mä tykkään eniten ehkä ekasta ja vikasta :). Ne voisin itsekkin laittaa hyvillä mielillä päälle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän erityisesti ensimmäisestä vaihtoehdosta! :)

      Poista
  2. Moi! Mulla on sulle haaste mun blogissa :)

    http://mmillaemilia.blogspot.fi/2013/04/11-asian-haaste

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, olenkin tuon jo kertaalleen tehnyt, mutta katson jos keksin vielä lisää asioita kerrottavaksi! :)

      Poista
  3. Kauniita kokonaisuuksia oot tehnyt! Mun mielestä sun tyylisiä olis eniten toinen ja kolmas ylhäältä :) Itelleni valkkaisin tokan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Mulle tulee jotenkin tuosta Forever Unique -mekosta mieleen Gossip Girlin Blair Waldorf!

      Poista
  4. ootko jo hankkinut oman mekkosi?:) toi toka on ihastuttava! mulla on valkonen mekko, mutta asusteilla yritän saada sitä morsiuspukumaisuutta vähän vähemmälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mekko on valmiina - ainoastaan asusteet puuttuu! :)

      Tuo on kyllä ihana! Onko sulla oikein maksimekko? :)

      Poista
    2. Ei, mun mekko on polviin asti, ehkä se pituus vähän hillitsee morsiustunnelmaa :D

      Poista
    3. Mä luulen kans! Hyvältä kuulostaa! :)

      Poista
  5. Mä tykkään kakkosesta.

    VastaaPoista
  6. Hienot kollaasit! ihania mekkoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielestäni valkoinen maksimekko on erityisen ihana! :)

      Poista