lauantai 28. huhtikuuta 2012

Garderoobin kartoittamista

Hellurei (vihaan tota sanaa, miks käytän sitä?)! Mun vaatekaappini on jo monta viikkoa huutanut siivouksentarvetta,ja kovaa se onkin huutanut. Tänään sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni, vetää jokaisen hyllyn sisällöt alas ja kartoittaa tilanteen. En tajua miten mulla meni näin pitkään homman aloittamisessa - minähän nautin siivoamisesta.



Olin varma, että nyt lähtee koko kaapin sisältö kerralla uusiksi, mutta lopulta multa lähteekin kirpputorille vain ihan pari muovikassillista vaatetta, asusteitaja kenkiä. Nyt pitäisi enää varata se kirpputoripöytä. Olettaisin, että Radiokirppiksellä menee vaatteet parhaiten kaupaksi?


Mitään huippulöytöjä en vaatekaapistani tehnyt, mutta rupesin todella ihmettelemään omistamieni hameiden määrää. Oon todellakin jossakin vaiheessa niitä hamstrannut varastoon kaksin käsin. Nyt täytyisi enää opetella käyttämään niitä uudestaan. Mua ei vuosi sitten nähnyt ikinä housuissa, mulla oli aina hame tai mekko päällä. Varmaan kylmät ilmat on vaikuttaneet siihen, että viimeisen puolen vuoden aikana mulle on ollut tärkeämpää pysytellä lämpimänä kuin esitellä naisellisuuttani! Nyt kuitenkin kevään kunniaksi on aika pukeutua taas tuoda esiin ne vaatteet, joita todella rakastan - perhonen on valmis avaamaan siipensä.


Mun pitäisi vielä tehdä lista asioista, joita ihan oikeasti haluan tai vielä puuttuu vaatekaapistani. Viime aikoinahan olen shoppaillut lähinnä kirpputoreilla, ja siellä ollessa sortuu helposti ajattelemaan, ettei näitä ostoksia "lasketa" kun ne ei ole uusia. Toisin sanoen kirpputoreilla tekee heräteostoksia sen sijaan, että ihan oikeasti ostelisi sellaisia asioita, jotka ovat tarpeellisia. (Tänäänkin kävin kirpputoreilla, tosin lähdin tyhjin käsin kotiin...)

Nyt ajattelin viettää loppuillan B&J Strawberry cheesecaken ja Sinkkuelämään 1. tuotannon parissa, eli mukavaa lauantai-illan jatkoa teille!

14 kommenttia:

  1. Hei oliks se jätski hyvää? Oon monesti miettiny ostavani sitä, mutten oo viel uskaltautunu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ensimmäinen B&J -maku mitä maistoin ja on jäänyt suosikiksi. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

      Poista
  2. B&J strawberrycheesecake on ehdottomasti parasta ;) ja omakin vaatekaappi on aivan kaamea, pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä myös totaalisiivous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on! :) olo oli kyllä melkoisen palkitseva tuon urakan jälkeen!

      Poista
  3. Ai on? Kuulostaa aika hassulta. Ostin täs yks päivä ihan ekaa kertaa B&J Chocolate Fudge Brownie- makua. Nammmmmmmmmmmm! Oon niin vannoutunut suklaasuu. Harmi vaan, ku ne on niin kalliita :(

    Joo hei sama ton vaatekaapin kaa..mullaki on niiiiin sotkunen kaappi, etten löydä enää mitään vaatteita...ARGH. Varsinki nyt ku oon myllänny sen täysin, koska en tiiä mitä pistän huomenna vappuna päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo toi chocolate fudge brownie on kyllä kans tosi hyvää -kertoo jotain kun normaalisti vihaan suklaajäätelöä :D

      mulla on myös vähän pulmia ton huomisen pukeutumisen suhteen, huomenna sit vasta näkee miten kannattaa pukeutua sään puolesta!

      Poista
  4. Hei kerroppa Aino, missä Helsingissä on hyviä kirppareita noiden keskustan second hand-liikkeiden lisäksi? Kävin viime viikolla Kaivarin kanuunassa, mutta siellä oli tosi kallista ja huonoa tavaraa. Minkälainen tää radiokirppis on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun Tampereella, eli mulla ei valitettavasti ole oikein käsitystä Helsingin kirpputoreista. Oon kuitenkin ymmärtänyt, että Aleksis Kiven kadulla sijaitsevalta Valtterilta ihmiset on löytäneet hyvää tavaraa? enempää musta ei ole apua :(

      Mutta jos Tampereelle oot joskus tulossa niin Radiokirppis löytyy Laukontorilta ja on ihan käymisenarvoinen paikka - hinnat tosin ovat joskus aika naurettavia... :)

      Poista
  5. Vielä jäätelöistä:)Kirsikka on mun ehdoton suosikki:)Tuosta merkistä.Nam!

    VastaaPoista
  6. Aaaaa sä asuit Tampereella, sori my bad. En tiedä miksi olin päätellyt että asut Helsingissä? No mutta, jos tuun Treel käymään niin tiedän minne mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siellä kannattaa kyllä poiketa :) Helsingissä olisi kyllä kiva asua, mutta toistaiseksi ainakin asun täällä!

      Poista
  7. hameet ovat ihania! tulee itsekin käytettyä liian harvoin, mutta kesällä sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulis vaan tosiaan kunnolla lämmintä niin voisi kyseisiä vaatekappaleita alkaa oikein urakalla käyttämään - ja mekkoja myös! :)

      Poista