sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kylmässä viimassa ei tee mieleni tehdä ostoksia

Moi! Lähdin tänään jo aikaisin aamupalan jälkeen -kyllä, sunnuntaina kello 11.10 on aikaisin- kohti keskustaa. Tarkoituksena oli mennä äidin kanssa katsomaan mitä Keskustorin vuosittaisella peräkonttikirpputorilla olisi tarjottavanaan. Kierrettiin se sitten puoleenväliin ja oltiin niin jäässä, että oli pakko muuttaa suunnitelmaa.



Ajateltiin ensin, että käydään lounaalla ja jatketaan sitten kierros loppuun. No, aurinko ei todellakaan paistanut tässä osassa maata, eikä meitä innostanut enää palella ulkona viimassa. Etsittiin lounaspaikka ja päädyttiin parin mutkan kautta Wayne's Coffeesseen nauttimaan toastia ja kuumaa lattea. Voi taivas, en muista milloin kuuma kahvi olisi viimeksi maistunut niin jumalaisen hyvälle! Lounastamisen jälkeen suunnattiin Radiokirppikselle ja oon iloinen, että päädyttiin tähän ratkaisuun: siellä oli lämmintä ja löysin nätin mekon viidellä eurolla. Jaan teille äidiltä oppimaani viisautta: Tähän aikaan vuodesta kirpputorireissut tehdään vielä sisätiloissa.


Tykkäsin niin paljon mun tän päivän asustani, että luultavasti viihdyn siinä vielä huomenna koulussa. Raitapaita ja korkeavvyötäröinen hame on molemmat ostettu aikoinaan H&M:stä. Korukello (toimii oikeastikin kellona) on mun huippulöytöni kirpputorilta - 2,5e ja oon aivan huippuonnellinen tästä löydostä!

Huomenna alkaakin taas uusi viikko ja uudet kujeet. Mulla on myös soittotunti ja oon vähän laiminlyönyt mun läksyjäni.


Kivaa sunnuntai-illan jatkoa!

PS. pitäkäähän peukkuja, jos vaikka olisinkin päässyt läpi bilsan- ja matikankokeista!

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja raikkaan näköinen tuo sinun asusi :) Täytyy kyllä sano, että hiuksesi ovat todella kauniit ja pitkät:)

    VastaaPoista