lauantai 29. syyskuuta 2012

Hääkarkkien askartelua

Eilen vietin koko päivän koulusta päästyäni tätini Sannan kanssa. Tädin häät lähestyvät - viikon päästä tähän aikaan vihkiminen on jo suoritettu! Anyway, hääkarkit oli vielä tekemättä, joten suunnattiin iltapäivällä Ideaparkin Sinelliin ostamaan askartelutarvikkeita. Ilta vierähtikin sitten mukavasti karkkirasioita väsäillessä. Mukavaa puuhaa, mutta varoitettakoon sen verran, että selkä huutaa vieläkin hallelujaa viiden tunnin työskentelyn jälkeen!


Hyödynnettiin karkkiaskeissa samaa värimaailmaa kuin aikaisemmin hääkutsuja tehdessä: kullan- ja ruskeansävyisiä akryylitimantteja sekä norsunluunväristä paperia. Rasiat on norsunluunvärisellä paperilla päällystettyjä tyhjiä tulitikkurasioita - enää puuttuu sydänmarmeladit sisältä! Morsian sanoi olleensa erittäin tyytyväinen lopputulokseen:


Olin ostanut meille molemmille sushi-annokset, jotka nautiskeltiin illalla askartelun lomassa. Oli ihan huippukivaa viettää laatuaikaa oman tädin kanssa!


Ihan mahtavaa, että Sanna menee naimisiin! Oon ollut elämäni aikana tasan yksissä häissä, joten odotan ensi lauantaita innolla. Onko teillä kenelläkään häitä tiedossa lähiaikoina?

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

PS. Ette arvaakaan miten ihanaa on nyt kun syksyn kirjoitukset on vihdoinkin ohi. Koulutöitä tosin riittää uusien kurssien myötä, mutta enää ei ainakaan tarvitse stressata minkäänlaisia H-hetkiä pitkään aikaan! Psykologian alustavia pistemääriä tosin odottelen sydän pamppaillen...

9 kommenttia:

 1. kaunista! Hei ja mäkin söin tänään savulohisushia, nam. <3
  mitä sä sait enkun alustaviksi? :)
  Btw, 80 aineest on tosi hyvä, mulla jostain syystä 78 opettajan arvioimana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sushi on kyllä tosi hyvää! :)

   no se aine ja kielioppiosuus olikin sitten ainoat mitkä mulla sujui, mun pistemäärä on tällä hetkellä 174, eli saapa nähdä onko tuo edes B... Toivotaan parasta!

   Poista
  2. Joo toivotaan. =) eiköhän sieltä B tule..

   Poista
 2. Hi Love,

  Super post!
  You have a fabulous blog.
  We can follow each other if u want :)

  Have a great week!

  Nicoleta

  www.nicoleta.me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you cutie! :)

   I think would be very nice to follow each other!

   Spend a wonderful week too!

   Poista
 3. You look so so pretty in that last photo!! The dress has a vintage feel to it!!! ANd those little things you are making are so cute!
  PS- Don't forget to enter the giveaway on my blog-open internationally!
  :)
  Allison
  A's Fashion Files
  RIRE Giftcard Giveaway
  Shop Kawaii Kitsch by A on Etsy!

  VastaaPoista
 4. Kauniita karkkirasioita! Omissa häissäni ei karkkeja ollutkaan ja nyt se harmittaa.

  VastaaPoista