keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Vapaapäivä

Tänään oon viettänyt vapaapäivää melko rauhallisissa merkeissä. Aamupäivällä käytiin äidin kanssa pikaisesti kaupungissa pääasiassa etsimässä tädilleni häälahjaa, mutta kierreltiin siinä samalla pari vaate- ja kenkäkauppaakin. Mun pitäisi ostaa uudet syys- ja talvikengät - olin sen suhteen laskenut Aleksi 13 Shopbailujen varaan, mutta eipä sieltä mitään löytynyt... Kohta olisi varmaan kuitenkin aika vaihtaa ballerinat vähän lämpimämpiin klopoihin?

Tulin kaupungista jo yhden aikaan takasin kotiin, enkä tosiaan oo sen jälkeen tehnyt mitään sen kummallisempaa kun syönyt äidin tekemää ihanaa mannapuuroa mansikkahillon kanssa, katsellut jakson Gilmoren tyttöjä ja kerrannut kognitiivista psykologiaa ensi keskiviikkoa varten, ja ilta jatkuukin yhtä mielenkiintoisissa merkeissä. Mun mielestäni kehitys-, sosiaali- ja persoonallisuuspsykologia on todella mielenkiintoista luettavaa, mutta kognitiivinen psykologia ja neuropsykologia on jotain sellasta mitä en vaan jaksa.


Viihdyin tämänpäiväisessä asussani todella hyvin - inspiroiduin pukeutumaan 40-luvun tyyliin kapeaan linjaan. Oon ennen ollut aika arka käyttämään kynähameita, mutta nykyisin tunnen oloni niissä ihanan naiselliseksi. Lisää naisellisuutta hain vielä korostamalla vyötäröä ohuella vyöllä. Kokonaisuus ei nyt erityisen hyvin tässä kuvassa ilmene, mutta mitäs tämän perusteella pidätte?


Tässä yksi asia mitä rakastan syksyssä: värit. Eilen iltapäivällä kotiin kävellessäni tajusin todella  syksyn olevan täällä. Toki sen on aistinut jo lämpötilanmuutoksista,  mutta nyt vasta huomasin kuinka lehdet ovat vaihtaneet väriä, pihlajat ja muut puut täynnä marjoja. Aika menee mahdottoman nopeasti eteenpäin.

12 kommenttia:

  1. olin pysäkil menos hervantaa ja näin ku joku muija kävi syömää pihlajanmarjoi puist...... oli vissii nälkä :D

    kynähameet on ihania! ne on just niin naisellisia ja <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, ei kyllä mulle tulis ihan ensimmäisenä mieleen ruveta pihlajanmarjoja popsimaan, varmaan vähän turhan hapanta :D

      jees, oon kans oppinut niistä tykkäämään tässä kesän jäljestä!

      Poista
  2. Kaunis! :)
    kerro enkunkokeestasi, miten meni? Mitä mieltä olit luetun monivalinnoista? Minusta ne oli turhan vaikeita&sekopäisiä kysymyksiä. :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) enkusta en osaa vielä sanoa kuin sen verran, että oman tuntemuksen mukaan tää kirjallinenkin osio meni erittäin huonosti - jännityksellä odottelen, tuleeko alustavat pistemäärät huomenna ilmoitustaululle!

      en siis tajunnut luetunymmärtämisestä oikein mitään, vaikka yleensä olen sen saralla ollut ihan ok...

      Poista
  3. Oih ihana asu... olet niin kaunis :)

    Tsemppiä psykologian kanssa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, vähän oot söpö! :)

      odottelen tota keskiviikkoa ihan kauhulla!

      Poista
  4. mistä sä saat rahaa tohon shoppailuun? :--O
    ei pakko vastata, mutta mietin vain..

    usko vain itseesi psykan kanssa, hyvin se menee. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan ole shoppaillut viime aikoina mitään - käyn kyllä usein kaupoilla, mutta ostan melko harvoin ja useimmiten ihan tarpeeseen.

      Raha-asiani nyt eivät kuulu muille, mutta ihan yleispätevänä vinkkinä voin antaa kierrätyksen: itse myyn käyttämättömänä lojuvia vaatteitani eteenpäin ja ostan usein vaatteita kirpputoreilta.

      Jep, jännittää kyllä jo kovasti toi psyka! :)

      Poista
  5. Musta on ollut tosi kiva kun olet kertonut blogissasi juuri kirppisreissuista ja tarkoin harkituista hankinnoista.Suosin itse myös kierrättämistä ja kirppiksiltä tekee ihania löytöjä kun vain jaksaa penkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kun olet tykännyt! pyrin kyllä tosiaan harkitsemaan aina kahdesti ennen kuin ostan uutta :) kierrättäminen on pop!

      Poista
  6. This is such a pretty look! The scarf tied around looks so lovely and sophisticated!
    :)
    Allison
    A's Fashion Files
    Shop Kawaii Kitsch by A on Etsy!

    VastaaPoista