tiistai 11. syyskuuta 2012

Valitusvirteni

Tajusin tänään, miten kamalan pitkä aika viime postauksesta on - en ole yksinkertaisesti ehtinyt kirjoitella kuulumisia. Yo-kirjoitukset on tosiaan käynnissä ja työtä riittää muutenkin koulun ja musiikkiopiston kanssa.

Eilen tein varmaankin elämäni huonoimman englannin kuuntelun (kyllä, se kannattaa ajoittaa siihen h-hetkeen...). Ei mulla tavoitekaan ollut B:tä kummempaan suoritukseen kuunteluiden osalta, mutta suoraan sanottuna mua pelottaa pääsinkö nyt edes läpi. Yritän lohduttautua ajatuksella, että mulla on aina uusintamahdollisuus! Aika monet muutkin ovat valittaneet kuuntelun vaikeudesta sekä YTL:n kivasta pikku jäynästä esittää avokysymykset vain yhden ainoan kerran! Tuloksia odotellessa täytyy siis vain koettaa panostaa ensi maanantain kirjalliseen osaan.


Englannin lisäksi psykologian opiskelu jatkuu vielä kahden viikon ajan ja normali koeviikko puskee päälle. Torstaina maantiedonkoe ja perjantaina matikka. En käsitä miten saan opiskeltua kaikkia. Mulla on myös keväällä edessä pianon D-tutkinto, mikä tietää myös melkoista harjoittelua!

Mulla ei nyt valitettavasti ole tämän mielenkiintoisempaa kerrottavaa tällä hetkellä: elämä on yhtä opiskelua ja alkaa kieltämättä maistua lievästi suorittamiselta. Reilun kahden viikon kuluttua alkaa kuitenkin vapaus, joten enköhän sen ajatuksen voimalla selviä tästä luku-urakasta. Tsemppiä kaikille muillekin syksyn kirjoittajille!


2 kommenttia:

 1. Voi pieni, voimia! Tiedän täysin tunteen kuuntelusta, mulla pisteet on olleet aina 60 noin mutta nyt varmaa 30 ! :(
  ja kirjallisessa osiossa olen parempi, tiedän, mutta onhan sekin haastava.. Minunkin taso on ollut n. C mutta nyt A olisi parempi, kun tuo kuuntelu nyt noin meni.
  En halunnut valittaa sulle vaan kertoa että samassa veneessä ollaan. :))
  Onnea maanantaille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa joka alisuoritti kyseisen kokeen! :D

   Tsempit sulle kanssa huomiselle, varmasti menee hyvin! Pitää vaan koettaa keskittyä! ;)

   Poista