perjantai 14. syyskuuta 2012

jee perjantai!

Aamu alkoi mukavasti kahdeksan maissa matikan kokeella. Oon tehnyt kurssin aikana vain kerran tai kaksi läksyt, mutta musta tuntuu, että pääsin siitä huolimatta kokeesta läpi! En uskalla kuitenkaan enempää hehkutella ettei pettymys ole kamalan suuri jollei niin käykään. Sen verran multa löytyy itsesuojeluvaistoa.

Päivällä käväisin moikkaamassa isovanhempiani, ja puoliltapäivin lähdettiin Johanneksen kanssa kaupunkiin shoppailemaan. Itse palasin kotiin tyhjin käsin, mutta Johannes osti uudet chinot, neuletakin, neulepaidan ja Converset - hyviä ja tarpeellisia löytöjä syksyyn. Liikutuin syvästi, kun tajusin, kuinka iso Johannes jo on: ensimmäistä kertaa löytyi sopivankokoinen paita miestenosastolta!


Mulla on tässä juuri H&M:n nettikauppa auki, haaveilen lämpimistä neuleista ja uusista housuista. Ajattelin illalla hemmotella itseäni jätskiannoksella (mulla on uusi suosikkimaku: Aino vanilja-kinuski-makadamiakrokantti), jonka oon sitten aivan varmasti ansainnut tän kaiken lukemisen jälkeen (mistä tulikin mieleen, että olisi varmaan syytä avata taas englanninkirja?). Huomenna on pakko mennä ostamaan uudet lyijykynät maanantaille, kun fiksuna tyttönä unohdin ne tämänpäiväiseltä reissulta hankkia. Kun vielä muistaisi ostaa HB-lyijykyniä, että sujuu optisen lomakkeen täyttäminen oikeaoppisesti.

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti