lauantai 24. marraskuuta 2012

joulufiilistelyä



Stockmannin jouluikkuna kuuluu niihin asioihin, joita olen joka vuosi lapsesta asti odottanut kuin kuuta nousevaa. Bussin ikkunasta panin jo alkuviikosta merkille, että jouluikkuna on avattu, mutta vasta tänään pääsin tutkimaan sitä lähempää. Askelen lähempänä joulufiilistä!



Olen myös aivan heikkona joulukoristeisiin. Mun mielestäni ne ainoat ja oikeat kuusenkoristeet ovat lasisia. Poikkeuksen sääntöön tekevät kuitenkin nuo ihanat ballerinat.


Jouluun kuuluu tietysti myös ihanat suklaakonvehdit sekä marmeladit - ja näitähän on kaupat tähän aikaan vuodesta täynnä. Stockmannilla bongasin itselleni aivan vieraat Sissi-kuulat. Olen aiemmin ollut tietoinen vain Mozartin kuulista (voiko parempia konvehteja olla?), mutta todellakin kiinnostaisi tietää, millaisen makuelämyksen nämä tarjoavat.

Fiilistelyseurana tänään toimi Elisa, jota oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Käytiin shoppailun lomassa Sokoksella salaatilla ja katsastamassa Tallipihan joulutori. Päivän kruunasi valoviikot: mun mielestäni ei ole parempaa päätöstä kaupunkireissulle kuin katsoa bussin ikkunasta lämpimänsävyisiä valoja. Se on kuulkaas sitä nostalgian tuntua.

Innostuin kotiin tultuani tekemään pientä inventaariota - ostin tänään vuoden ensimmäisen joululahjan, mikä laukaisi halun järjestää paketointimateriaalivarastot. Mun huoneen lattia pursuaa tällä hetkellä erilaisia silkkinauhoja, lahjakasseja ja -papereita, joulukorttimateriaaleja... Mun taitaa olla aika jatkaa siivousta, mikäli aion saada homman loppuun iltaan mennessä.

Mahtavaa lauantai-iltaa!

PS. Onnistuinko tartuttamaan teihin joulukuumetta kuvien kautta?

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. niinpä! tykkään kyllä toisaalta myös ihan valtavan paljon tästä odottelusta ja valmistelusta! :)

      Poista
  2. Moikka, mulla olis sulle haaste :--)

    http://tyttojokatahtoikasvaapieneksi.blogspot.fi/2012/11/sina-vain-saat-mut-taistelemaan.html

    VastaaPoista
  3. saat todellaki joulufiilikse! ihanuus moi tein toisen blogin! hei miten voin alkaa seuraa sua ku mul ei näy tääl mitääää? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi :) täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogisi! onnistuit vissiin jo seuraamaan mua -ainakin näyt tossa mun lukijalistallani?

      Poista
  4. Ahhh Stockan joulujutut... täällä Alankomaissa ei juuri joulujuttuja ole, tosin Sinterklaas-juttuja on sitäkin enemmän... Onneksi enää vain pari-kolme viikkoa niin pääsee Suomeen... JOULU ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit! Mikä on Sinterklaas? :) mutta noille stockan joulujutuille ei kyllä oikeen mikään vedä vertoja!

      Poista
    2. ps varmaan ihanaa tulla pitkästä aikaa Suomeen!

      Poista