torstai 24. tammikuuta 2013

007

En oo sitten ikinä ymmärtänyt James Bondin päälle, mun mielestäni siinä on jotakin, jolle voi nauraa sydämensä pohjasta - vakavasti sitä ei voi ottaa. Tänään menin kuitenkin kuuntelemaan Tampere-taloon James Bond -konserttia ja voi taivas, miten se oli mahtava! Solistit olivat aivan huikeita, orkesterista puhumattakaan. Valaistukset oli mietitty huolella ja tunnelma oli ihan omaa luokkaansa. Pari tuntia meni todella nopeasti, ja olisin kuunnellut vielä mielelläni lisääkin.

jakku: H&M, toppi: H&M, housut: GT, saapikkaat: Pertti Palmroth, laukku: vintage, lasihelmet: vintage

Mulla on aina lievä asukriisi silloin, kun olen menossa kuuntelemaan konserttia tai katsomaan teatteriesitystä. Aina sitä vaan miettii, onko nyt liian arkinen vai liian juhlava. Tänä iltana tunsin kuitenkin oloni kotoisaksi uudessa villa-jakussani ja rakastamissani nahkasaapikkaissa. Kuinka teille on tapana pukeutua tämänkaltaisiin kulttuuritapahtumiin?


Konsertti oli todellakin katsomisen- ja kuuntelemisenarvoinen. Mulla ei ole tietoa jatkuuko esitykset vielä, mutta jos näin on, niin suosittelen ehdottomasti varaamaan liput. Ihan mahtava ilta, suuri kiitos esiintyjille!

8 kommenttia: