perjantai 25. tammikuuta 2013

Mitäs me mummot

Moikka! Ihan mahtavaa - viikonloppu taas! Tänään näin iltapäivällä Eerikaa, ja ette ikinä arvaa mitä me tehtiin. Etsittiin varmaan vaivaiset puoli tuntia sopivaa kahvilaa (Tampereen keskustassahan ei noita kahviloita ole), kun kahviloiden tarjonta ei meinannut käydä yksiin meidän mielitekojen, rahatilanteen ja Eerikan inspiraation kanssa yksiin. No, lopulta nämä nuoret neidot löysivät itsensä perjantai-iltapäivää viettämässä... Kauppahallista, hahaa.


Ja mikäpä siinä, onhan tuo kalantuoksuinen vanhusten kantapaikka omalla tavallaan ihan tunnelmallinen, vaikka viiden kieppeillä siellä ei enää porukkaa niin ravannutkaan. Olen käynyt viimeksi Kauppahallissa tosi pitkän aikaa sitten, ja muistiini on syöpynyt auttamaton kuhina ja pelko ihmisten jalkoihin tallautumisesta.


Linkosuon kahvilasta löytyi tosiaan suhteellisen kukkaroystävällistä syötävää - sämpylä ja pieni kahvi maksoi yhteensä 5,50e. No joo, kallista, mutta edullista esim. Wayne's Coffeen tai kahvila Valon hintoihin. Tosta sämpylästä tuli muuten aikamoiset ala-aste -fiilikset - just tommosia Becelillä kyllästettyjä kinkku-juusto-sämpylöitä saatiin aina appelsiinimehun kanssa evääksi koulun retkille!


Eerika löysi meille taas nätin kuvausympäristön söpön kukkakaupan edestä. Jonkinlaista käsitystä päivän asustakin siis saa - oon todellakin viime aikoina viihtynyt hyvin erilaisissa neulepuseroissa ja pyöreissä kauluksissa nuttura päässä keikkuen. Helmet sain mummultani lainaksi ja oon siitä tosi iloinen. Rakastan helmiä, mutta omistani on lukko rikki...

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. kahvilaralli on ihan okei !! ps. vuoden silmäpussit palkintoa minulle ? :-- ]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, onneksi ei ollut liian kylmä! :D

   ..ei oo ees paha, varmaan salama vääristää kivasti (ja mun laadukasvaaleanpunainen kamerani <3)!

   Poista
 2. Heippa! :) Sinut on haastettu, käy kurkkaamassa:

  http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

  VastaaPoista