lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikon kuulumisia ja lauantain asukuvaa

Moikka vaan kaikille! Eipä oo tullut vähään aikaan postattua - kiitos koulun. Opettajat eivät ole antaneet armoa loman jälkeen, vaan ankara koulutyö alkoi heti maanantaina. Keskiviikkona ehdin jo kirjoittaa yhden tekstitaidon vastauksenkin. Onneksi nyt on viikonloppu! Vaikkei mulla olekaan koulua kuin tunti pari päivässä, on tekemistä ollut aivan tarpeeksi.

Loman loputtua olen myös alkanut valmistautumaan kevään ylioppilaskirjoituksiin katselemalla aamuisin ruotsinkielisiä ajankohtaisohjelmia, sekä kuluttamalla illat uskonnonkirjojen parissa. Äidinkielen muistiinpanoja en ole vielä jaksanut avata.

Sitten päivän asuun:

Neulepusero: H&M, toppi;H&M, housut: GT, kengät: Vagabond, käsikorut: Nomination & Snö of Sweden

Pidän ihan valtavan paljon tuosta neulepuserosta, jonka tilasin jo muutama kuukausi sitten H&M:ltä. Olen pitkään ollut melko arka käyttämään vaaleita värejä, mutta nykyään viihdyn niissä ehkäpä paremmin kuin tummissa. Tänä talvena olen myös löytänyt sisäisen harakkani - kaikki kimaltava ja säihkyvä näyttää kauniilta, eli nuo paljetit ovat ainakin minun mielestäni ihana lisä tähän puseroon!


Miten teidän viikkonne on sujunut? Onko arkeen palaaminen ollut raskasta? Vaikka mulla onkin ollut paljon työtä, oma motivaationi on kaikesta huolimatta aika korkealla. Muutaman viikon kuluttua tämä neiti viettää aikaansa lukulomalla. Valkolakki häämöttää jo lähellä! Taidankin tästä ruveta etsiskelemään inspiraatiota ylioppilasjuhliini. Tarjoilut, mekko, kengät, kampaus, asusteet... Voi vitsit, nyt oon kyllä aivan fiiliksissä!

Viettäkää tekin unelmantäyteinen lauantai-ilta!

4 kommenttia: