maanantai 21. tammikuuta 2013

Kun Pikku Myy vaihtoi kolttunsa väriä

Moikka! En vaan tajua mihin tää aika menee (anteeks, jaksan ihmetellä sitä suunnilleen jokaisessa postauksessa), haluaisin postailla enemmän tänne blogiin mun kuulumisiani - fakta nyt kuitenkin on se, että koulu teettää ihan valtavan määrän töitä näin abikeväänä ja ruudun ääressä istuminen jää automaattisesti hieman vähemmälle.


Tänään mulla on ollut toiminnantäyteinen päivä: olin aamulla äidinkielen tunnilla sekä soittotunnilla, ja iltapäivällä kävin vielä abien viimeisellä opotunnilla. Koulun jälkeen lähdin isovanhempiani katsomaan, ja sain siellä kuvaamataidontöitäni etenemään huimaa vauhtia. Palautus on loppuviikosta, eli oli ehkä jo aikakin tehdä jotain kurssin eteen... Jos jotain tässä lukioaikana oon oppinut, niin sen, että pakko on paras motivaattori.

kauluspaita: Only, villapaita: GT, kengät: Vagabond, laukku: vintage, korvakorut: GT
Nää asukuvat on muuten torstailta. Oltiin silloin Saaran kanssa kahvilla ja sain samalla kätevästi kuvautettua päivän rentoiluasun. Miltä asu teidän silmäänne näyttää? Musta oli ihan outoa olla sukkahousuihin ja pitkään paitaan/mekkoon pukeutuneena, kun viime aikoina olen täysin totuttautunut housuihin... Kuin olisi Pikku Myy ollut, punainen kolttu beigeen vaihdettuna.


Mitenkä teidän viime viikkonne on kulunut? Itse todellakin opin (jo tiistaina) taas uudelleen ystävien tärkeyden, kun opiskelun ohessa tuli tavattua mm. Kamomillaa, Juuliaa ja Saaraa. Vaikka tosiaan opiskelu on aikaavievää puuhaa ja se on otettava vakavasti, ei elämästä vaan tule mitään, jollei välillä vähän nollaa aivoja ja naura ystävien kanssa.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tykkään siitä kyllä itsekin valtavasti! :) Tervetuloa blogiani seuraamaan!

   Poista
  2. kiitos, uusia postauksia odotellessa :)

   Poista
 2. You look adorable!!! Love that bag so much!!!

  Kisses,

  Nicole

  www.nicoleta.me

  VastaaPoista
 3. Kiva asu! Tuli mieleen, että kun tässä vanhojen tanssit lähestyy, niin olisi kiva jos tekisit postauksen sun tansseista ja puvusta (: jos siis oot tanssinu vanhat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! :) Oon kai tehnytkin sellaisen viime vuonna, mutta miksei sitä uuttakin muisteloa voisi tehdä, täytyy katsoa :D

   Poista
 4. love this!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Thank you! :) I think that collar looks nice too!

   Poista