tiistai 19. helmikuuta 2013

Michael Kors Hamilton Large Tote

Moikka vaan kaikki! Tajusin äsken, että siitä on jo viikko, kun tein uuden laukkuhankintani. Viime viikon kiireen vuoksi ostokseni jäi esittelemättä, joten nyt onkin jo korkea aika näyttää teille, mihin laukkuun päädyin:


Arvatkaa vain, oliko vaikeaa kuvata nämä paketit, kun malttamattomana odottelin vain uuden laukkuni ihastelemista!


Kaiken pohdinnan jälkeen päädyin lopulta tähän mustaan vaihtoehtoon, ja oon nyt enemmän kuin tyytyväinen. Valitsin perinteisen pehmeänahkaisen Hamiltonin sijaan tällaisen, jonka nahka on käsitelty hieman kovemmaksi. Tämän pitäisi pysyä hieman paremmin muodossaan myös tyhjänä - mun mielestäni laukku näyttää paremmalta tällaisena "jykevänä" kuin pussimaiseksi muotoutuneena. Tätä ei ainakaan omaan silmääni ole kadulla osunut läheskään yhtä usein kuin sitä pehmeänahkaista.

Laukkuja sovitellessani ihastuin valtavan paljon myös Hamilton Satcheliin, ja lähellä olikin, etten ostanut sitä. Ajattelin kuitenkin Toten olevan parempi ratkaisu - tänne nyt kuitenkin mahtuu huomattavasti enemmän tavaraa, vaikkei laukussa valtavaa tavararöykkiötä voikaan kantaa.Rakastan näitä kultaisia yksityiskohtia, ne sopii tähän laukkuun aivan täydellisesti! Mun on myönnettävä, että viime maanantaina omatunto hieman soimasi, kun pistin ison rahan yhteen laukkuun, mutta ihan totta, ei elämässä pidä aina ottaa kaikkea niin kamalan vakavasti. Välillä saa olla turhamainen! Uskon, että laukku tulee kestämään hellässä huomassani pitkän aikaa.


Paras ostos pitkään aikaan! Oletteko te tehneet hyviä hankintoja viime aikoina?

8 kommenttia:

 1. On se kyllä kaunis! :) Minunkin piti joskus ostaa Hamilton mustana, mutta jotenkin ihmeellisesti päädyin pinkkiin?! En vain voinut vastustaa sitä :D

  Ja täällä on itse asiassa toinen pienoisesta morkkiksesta kärsivä, kävin nimittäin eilen Vuittonilla ostoksilla.. Mutta olen kyllä samaa mieltä, että itseään pitää välillä hemmotella ja muutama laadukas laukku on parempi vaihtoehto kuin sata huonoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pinkki on niin herkullinen! :) Mulla vaan ei ollut rohkeutta muuhun kuin tällaiseen vähän käytännöllisempään väriin, mutta olen kyllä tyytyväinen tähän valintaan!

   Ja jep, kyllä oikeasti tällaisia materialistisiakin unelmia saa silloin tällöin toteuttaa! Kuulostaa kivalta, mitä Vuittonilta tarttui mukaan? :)

   Poista
  2. No musta on ainakin varma valinta ja sopii kaiken kanssa! :) Päädyin ostamaan Neverfull laukun keskikoossa. Nyt saa laukkujen ostelu taas vähäksi aikaa riittää :D

   Poista
  3. Hahaa, sinunkin valintasi oli erinomainen! :)

   Poista
 2. Tuo on ihana laukku! Nyt vaan äkkiä asukuvia kehiin sen kanssa!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän valintaan! :) Kuvia tulee aivan varmasti!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Thank you, Allison - this bag is my new great love if it's "okay" to say so! :D

   Poista