maanantai 18. helmikuuta 2013

Penkkarit 2013

Ihan mahtava hulinaviikko takana päin! Nyt vihdoinkin on meno rauhottunut ja pääsen esittelemään kuvamateriaalia torstain penkkareista. Meidän nelivuotisten rekan teemana oli tällainen pahis-/gangsteriteema, ja minä pukeuduin sitten isoon hupariin. En ainakaan kadu valintaani - mun asuni alle sai kätkettyä vaikka miten paljon vaatetta, eikä rekassa lopulta palellut muuta kuin kädet ja jalat!


Mulla tosiaan oli ton hupparin alla about kolme paitaa ja tekoturkis, jaloissa kolmet sukat + villasukat, ja collegehousujen alla vielä parit ohuemmat housut. Säälin vaan kaikkia muita, jotka palelivat ohuemmissa hepenissään. Saarakin oli ihan jäässä Kissanaisen asussaan!Enempää multa ei valitettavasti kuvia löydy, kamera jäi vahingossa itselleni rekkaan. Mitäs mieltä olitte penkkariasusta?  Asuvalinta ei ehkä ollut kovin omaperäinen, mutta tarpeeksi erikoinen, jos ajattelee normaalia tyyliäni - ei sitä ihan joka päivä tule pukeuduttua tällaiseen kostyymiin!

Jatkot meillä oli Club 10:ssä, ja oli kyllä ihan mielettömän hauskaa! Oli ihanaa nähdä opettajiakin vähän rennommalla vaihteella. Jäi sen verran hyvä maku suuhun tosta päivästä, että lukumotivaatiokin on yllättävän korkealla.

Mitenkä muiden penkkarit? Olitteko abi-risteilyllä?

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi ihana blogi! :) okei oon maininnu jo kerran.. Mut mistä tää nimi tälle blogille on tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla - varsinkin kun viime aikoina on tuntunut, ettei blogini lainkaan miellytä omaa silmää! :)

   Nimi blogille tuli oikeastaan George Gershwinin kappaleesta Rhapsody in Blue. Kyseinen kappale kuuluu suosikkeihini, ja sen nimikin kuulostaa mielestäni hyvältä. "In blue"-kohta ei kuulostanut omalta, joten muokkasin nimen omaan tarpeeseeni sopivaksi - "in Me" tarkoittaa ikään kuin omaa sävellajiani tälle Rapsodialle.

   Toivottavasti tästä selostuksesta saa selvän!

   Poista