keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Wednesday with Me

Koko viime viikon flunssa teki tuloaan ja nyt viimeiset pari päivää oon ollut aivan nuutunut. En vissiin taida olla ihan ainoa, johon tää flunssa-aalto on iskenyt? Tänään on ainakin ollut hyvin aikaa lepäilyn lomassa räpsiä kuvia, joten ajattelin tehdä pienen "Päivä kanssani" -postauksen: sellainen onkin ollut tuolla toivelistalla jonkin aikaa.


Aloitin aamun runsaalla aamupalalla. Oon aivan rakastunut tohon rahkan ja säilykepersikoiden (säälittävää?) yhdistelmään. Oletteko muuten maistaneet sitä Valion uutta maitorahkaa, jossa on korkeampi rasvaprosentti? Maistoin sitä tänä aamuna, mutta mun mielestäni se ei ollut hyvää - se oli vähän kuin olisi kermaviiliä syönyt... Helmikuun Elle (korjaus: Trendi) oli jostakin syystä jäänyt lukematta, joten selailin sitä aamupalan lomassa.


Aamupalan jälkeen tajusin, että mulla on huomenna iltapäivällä äidinkielen tentti, ja mun oli huonosta olosta huolimatta pakko hakea koululta esseetehtävät. Käväisin siinä samalla kirjastossa, kun se siinä matkan varrella pönöttää. Onneksi, sillä löysin vähän piristävää materiaalia: Gilmoren tyttöjen seitsemättä tuotantoa olen metsästänyt kesästä asti, ja Twilightin Aamunkoi Part 1 on edelleenkin näkemättä - odotan innolla sille nauramista. Skinsin lainasinkin jo viikonloppuna Juulialta ja aion katsella sitä myöhemmin illalla.


Koulussa ja kirjastossa käymisen jälkeen olin aivan kuollut - ei todellakaan ollut hyvä idea lähteä ulos flunssaisena. Tein tollaset nöyränkokoiset sämpylät lounaaksi, join ison kupin kuumaa mansikkateetä (joka muuten näyttää kuvassa aivan kahvilta) ja jatkoin Trendin lukemista.Otin vähän lepoa...


...ja halusin jakaa teille päiväni piristäjän: uudet sukat! Löysin nuo muutama viikko sitten H&M:n alehyllystä. Nää on niin pehmoiset ja suloisenväriset! Enpä olisi uskonut, miten paljon sukat voivat piristää päivää. Onnellinen se, joka osaa iloita pienistä asioista, vai miten se meni..?


Ja näiden parissa viihdynkin loppuillan. Huomenna on aikaa kirjoittaa vain kolme tuntia, eli ajattelin suunnitella pohjatyön huolella. Tehtävät ovat samat kuin viime syksyn äidinkielen esseekokeessa, ja ajattelin kokeilla kuvan tulkintaa - viime kerrasta on mahdottoman pitkä aika.

Viettäkäähän mukava keskiviikkoilta!

2 kommenttia:

 1. Mua häiritsi kun puhuit Ellestä mutta kuvissa oli Trendi8) Oli mulla kyllä muutakin asiaa kun vaan pilkun viilaaminen. Että mitä rahkaa suosittelet tohon persikkajuttuun? Pakko kokeilla tota samantien:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei hitsit, tätä voisi vissiin kutsua "aivopieruksi" :---D pakko korjata toi saman tien - alkoi meinaan itseäkin häiritsemään!

   Mutta siis, se Valion pehmeä rasvaton maitorahka on mun mielestäni ehdottomasti parasta! Se tuo kivasti kontrastia ton makean persikan kylkeen!

   Poista