tiistai 19. maaliskuuta 2013

Golden details

Moi kaikki ihanat! Kirjoitusten loppusuora häämöttää - eilen oli ruotsin kirjallinen osa, ja nyt on enää uskonto edessä perjantaina. Reaaliin valmistautuminen on mun mielestäni sitä hirveintä tuskaa ikinä, mutta koska uskonto on mulla ylimääräisenä kirjoitettavana, ei se tuota niin suuria paineita kuin psykologia viime syksynä.

Oon viime päivinä tässä lukemisten välissä käynyt kaupungilla asioita hoitamassa ja materialistisia tarpeita täyttämässä. Kierrellyt kirpputoreja ja tehnyt pienen tilauksen H&M:n nettikauppaan. Oon raivannut paljon tilaa mun vaatekaappiini ja tarkoituksenani olisi ottaa kirjoitusten päätyttyä pöytä Radiokirppikseltä.


Mulla oli tänään kuitenkin tarkoituksena postailla teillä vähän tämänpäiväisen asuni yksityiskohdista (silloin kun on yksin kotona, on vähän hankaluuksia saada kokonaista asukuvaa), eli asiaan siis:

 Tänään mulla oli matkassani Michael Korsin Hamilton. Oon ollut todella tyytyväinen tähän hankintaan, vaikka aluksi kieriskelinkin pienissä omantunnontuskissa näin ison hankinnan jälkeen. Laukku on kuitenkin osoittautunut aivan mainioksi - sinne saa juuri sopivasti tavaraa mahtumaan. Ja se on niin nätti.


Mikään piristä enemmän kuin kirkkaanpunaiset huulet. Oon aina ollut melkoisen huono tekemään silmämeikkejä (olisikohan syytä opetella?), mutta huulien meikkaaminen sujuu huomattavasti paremmin. Mulla on muutama kaunis punaisen- ja nudensävyinen puna meikkilaatikossani, mutta tämä Isadoran Summer Red on ehdottomasti suosikkini.

Jatkoin laukun yksityiskohtien kultateemaa samansävyisillä koruilla. Kaulakoru on ostettu Sokokselta ja rusettisormus on parinvuodentakainen alelöytö Gina Tricotista. Haluaisin lisää joitakin näyttäviä kullanvärisiä koruja. Koetan kuitenkin etsiä niitä ensin mieluummin kirpputoreilta, koska a) rihkamakorut ovat naurettavan ylihinnoiteltuja kaupoissa b) musta on ihan kivaa tehdä ekologisempia valintoja silloin kun se on mahdollista.

Mutta nyt hei kuulen, että tuolla on takka päällä - tämä tyttö ottaa siis uskonnon kirjan kauniiseen käteen ja alkaa lukemaan. Alan olemaan aika väsynyt opiskelemiseen, mutta taitaa kuitenkin olla parempi käyttää vielä nämä viimeiset päivät hyödyksi. Kohta se on hei viimeinkin ohi!

Viettäkäähän kiva ilta!

8 kommenttia:

 1. Mitäs pidit ruotsin kokeesta? Minusta oli vaikea...
  Mitä sun alustavat kuuntelun pisteet oli?
  Tsemii vielä vikaan reaaliin meille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kirjallisesta osiosta ihan hyvä maku suuhun, olkoonkin, että rakkenneosassa oli paljon outoja sanoja... Jännittää tulokset! Kuuntelu meni huonommin kuin odotin.

   Jep, toivottavasti perjantaina sujuu hyvin! :)

   Poista
 2. Kauniita yksityiskohtia!

  Toivottavasti kirjoitukset ovat sujuneet hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Tänään oli taivaan kiitos viimeiset ja tuntui ainakin menneen ihan ok!

   Poista