torstai 28. maaliskuuta 2013

Ihan kuin joku heppatyttö

Tänään näin Lottaa kaupungissa, yllättäen yhteisen kahvihetken merkeissä. Päivällä oli taas niin houkutteleva auringospaiste, että meinasin ottaa riskin ja lähteä nahkatakkiin pukeutuneena ulos. Oon kuitenkin useastakin blogista lukenut, ettei kevättakkiinpukeutuminen ole vielä ollut hyvä idea, joten tyydyin vain vaihtamaan toppa- ja tekoturkistakkini villakankaiseen.


Mulla oli aamupäivällä vaatteita valitessa tosi hauskaa: näin viime yönä unta, että olin käymässä hevostallilla, ja mun mielestäni valitsemastani asusta tuli jotenkin sellanen ratsastusasuhenkinen, haha! Minähän en eläessäni ole kiivennyt hevosen selkään - vain tyytynyt taputtelemaan turvallisesti kiltin ponin turpaa. Viihdyin kuitenkin tässä asussa oikein hyvin.


pusero: Primark/kirppis, housut: GT, saappaat: Pertti Palmroth, laukku: vintage, statement: kirppis
Tykkään ihan hurjan paljon tuosta mustasta vintage-kiiltonahkalaukusta. Löysin sen muutama vuosi takaperin isovanhempieni vintiltä, ja sain sen lainakäyttöön, kun ei mummuni ole sitä juurikaan tarvinnut. Minäkin oikeastaan olen käyttänyt laukkua vain muutaman kerran pinnan arkuuden vuoksi. Musta kuitenkin tuntuu, että laukku tulee nyt ahkerampaan käyttöön, se on ihan liian nätti pölyttymään jätettäväksi!

Huomenna ajattelinkin mennä mummun ja papan luokse yökyläilemään. Parempaa täyshoitoa ei ihminen voi kuvitellakaan kuin mitä mummulasta saa, odotan jo innolla huomista! Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. Oksulla hiustenpidennykset?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, jokainen haituva on ihan aitoa tavaraa! :---D

   Poista
 2. Ihana asu! Ja toi koru varsinkin on tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pidän itsekin tuota korua hyvänä löytönä! :)

   Poista
 3. Upea laukku kyllä, mummolan vintiltä tekee joskus mahtavia löytöjä! Minäkin löysin kauniin helmikorun, mutta harmikseni se meni rikki, vanha kun oli :/ Ihana asu, nuo housut tuo jotenkin hyvin särmää muuten klassiseen asuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä aivan totta - mummola on välillä oikea aarreaitta! :) Helmet ovat ihania!

   Poista