lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kevätfiilistelyä

Moikka! Oon viime päivät fiilistellyt auringon paisteen myötä tulevaa kevättä (ja toi tämänhetkinen lumisadehan ei mun hyvää mieltäni pilaa!) kaappeja ja laatikoita siivoten ja hakien inspiraatiota blogeista. Tänään siivosin mun kynsilakkakokoelmani. josta löysin ihania vaaleanpunaisia sävyjä. Uskokaa tai älkää: vaikka olen erittäin huono lakkaamaan kynsiäni, mulla on aika suuri valikoima erilaisia lakkoja ja kynsikoristeita, tähän on kuvattu vain vaaleanpunaiset.


Viikonlopun aikana aion ottaa itseäni niskasta kiinni, poistaa vanhat kirkkaanpunaiset lakkajäännökset kynsistäni (en kehtaa edes kertoa, kuinka pitkän aikaa mun on se pitänyt tehdä) ja lakata kevään kynsiini. Olo on aina ihan erilainen, huolitellumpi, kun kynnet ovat kunnossa.

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

PS. Musta olisi aivan ihanaa postailla useammin, mutta päivät kuluvat aivan mahdotonta vauhtia, ja tuntuu, että mulla on aika ja ideat aivan hukassa. Kertokaahan, mitä haluaisitte minun kuvaavan, kertovan, kirjoittavan... Postaustoivomuksia siis kehiin!

6 kommenttia:

 1. Mä haluan kuulla ylppärijuttuja ! :-D
  T. Toinen Abi

  VastaaPoista
 2. Ylppäreiden (puvun, kampauksen, asusteiden, juhlien, tarjoilun yms. suunnittelua, asuja, laukkupostaus, päivä kanssani (joissain blogeissa on ollut viime aikoina tuon tyylinen postaus toteutettuina lyhyillä videoklipeillä, se olis kiva (:

  VastaaPoista
 3. Esittele lempivaatekappalees ja kerro/kuvaa miten tykkäät yhdistellä niitä? :)

  VastaaPoista