perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kirjoitusten jälkitunnelmia...

En ehkä vieläkään voi uskoa, että kirjoitukset ovat viimeinkin ohi! Tää fiilis on outo - koko viimeisen vuoden aikana ei päässä ole juuri muuta pyörinyt kuin kirjoitukset ja lukeminen, ja nyt yhtäkkiä... niin, mitä? Mulla on pitkästä aikaa mahdollista tehdä hetken aikaa jotain ihan muuta kuin opiskella, ennen kuin pääsykokeisiin lukeminen alkaa. Haeskelinkin tässä vähän aikanin ratoksi We Heart It -sivustolta kuvamateriaalia siitä, mitä haluan tässä vapaapäivinäni tehdä.

we♥it
we♥it

Ruotsin kuunteluiden ja äidinkielen tekstitaidon jälkeen äitini hemmotteli minua ihanalla sushiaterialla. Tällä kertaa äiti oli tuonut kaupasta minua varten lempparijäätelöäni: Aino vanilja-suklaa-minttukrokanttia. Se on ihan huippuhyvää, ja suosittelen ensimmäisenä kyseistä jäätelöä niille, jotka rakastavat Maraboun minttukrokantti-suklaata!

we♥it

Nyt mulla on taas kunnolla aikaa lukea lehtiä! En ole viime aikoina ehtinyt kaupoissa liikaa kierrellä, eli mulla ei ole aavistustakaan, ovatko huhtikuun muotilehdet jo tulleet kaupan hyllyille. Joka tapauksessa, suunnitelmissa on nauttia ihanista muotikuvista, tulipa ne sitten katsastettua lehden sivuilta tai tietokoneen ruudulta.

we♥it
we♥it

Aion tavata paljon ystäviäni, varmasti enimmäkseen kahvittelun merkeissä. Huomenna mulla onkin heti suunnitelmissa tavata pitkäaikaisinta ystävääni Ellaa.

we♥it
Ohjelmassa olisi myös taas kerran vaatekaapin siivousta - ylimääräistä vaatetta on, joten suunnittelimme Juulian kanssa ottavamme yhdessä pöydän Radiokirppikseltä kirjoitusteni jälkeen. Samalla haluan kartoittaa, mitä vaatekappaleita vaatekaapistani puuttuu. Mulle on onneksi viime aikoina alkanut vähitellen selkiytyä, millaiseksi haluaisin tyyliäni kehittää. Tuntuu hyvältä tietää, mitä haluaa - virheostoksien tekeminen on ehkä turhauttavinta ikinä.

we♥it
Vaatekaapintyhjennyksen ohessa voisi ehkä vähän shoppaillakin... En ole vieläkään käynyt tutustumassa Koskikeskukseen avattuun Bik Bokiin. Enkä ikinä sano ei kirpputoreille. Mun mielestäni se on niin parasta tutkia kirpputoripöytiä tietämättä ollenkaan, mitä saattaa löytää. Kun se löytö sitten osuu kohdalle, fiilis on ihan mahtava!

we♥it
Olen monesti maininnutkin rakastavani siivoamista. Kirjoitusten aikana on kuitenkin käynyt niin, että kirja- ja paperipinot ovat vain kasvaneet kasvamistaan työpöytäni kulmalla, ja imuroimistakin olen laiminlyönyt jo aivan liian pitkään. Onneksi saan heti huomenaamulla ruveta järjestelemään huonettani asuttavaan kuntoon!

we♥it
Haluan ehdottomasti lakata kynteni! Mulla on useimmiten kynnet klassisella tummanpunaisella lakattuna (silloin kun ne on lakattuina), mutta tällä kertaa voisin kokeilla jotakin muuta. Kevääntulo inspiroi käyttämään vaaleita värejä, eli joku nude tai hempeä vaaleanpunainen glitterillä voisi olla aika ihana ratkaisu.

we♥it
Oon aina pitänyt piirtämisestä, mutta sattuneesta syystä se on ollut pitkään taka-alalla. Nyt haluaisin kuitenkin alkaa taas kehittämään piirustustaitojani!

we♥it

Pianotutkinto lähenee, ja kappaleet pitäisi saada esityskuntoon. Ohjelmistossani on mm. Bachia, Beethovenia sekä Kaskea. Pidän kovasti ohjelmistostani, mutta harjoiteltavaa on vielä paljon.

we♥it
we♥it

Juuri nyt aion kuitenkin vain olla.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille - erityisesti niille, joiden kirjoitusurakka on vihdoinkin ohi!

8 kommenttia:

 1. Nam se aino jätsi on todellakin ihanaa! :P Mihin muuten aiot hakee, ku mainitsit lukevas pääsykokeisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Pääsykokeista en toistaiseksi halua paljastaa sen enempää!

   Poista
 2. Heips Aino! :)

  Mun blogissa on tänään viimeistä päivää mahdollisuus voittaa ilmiömäinen Tangle Teezer harja! Kantsii käydä osallistumassa ;)

  http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa meni tää nyt aivan ohi, mutta onneks multa löytyy jo Tangle Teezer! :D

   Poista
 3. Kumpa mullakin ois jo kirjotukset ohi! Huomenna vielä kuitenkin espanjan yo :s

  VastaaPoista