maanantai 20. elokuuta 2012

Eurooppalaisella ruokatorilla

Pääsin tänään koulusta jo ennen yhtä (siunattuja nämä maanantait!) - äiti odotteli minua kirkkopuistossa, josta suunnattiin yhdessä Hämeenpuistoon kiertämään Eurooppalainen ruokatori. Siellä oli tällä kertaa vähän suppeampi valikoima kuin viimeksi (ei ollut mahdollisuutta tapella patonki-jonossa), mutta ihan kiitettävä valikoima kaikenlaisia herkkuja tälläkin kertaa.

Kannattaa käydä tarkastamassa löytyykö torilta mitään omaan makuun - tori on käsittääkseni auki vielä tämän viikon ajan.

Italialaisessa kojussa oli tarjolla kaikenlaista makeaa: marenkeja, suklaata, halvaa, mantelimassaa... Äiti osti sieltä erittäin ylihinnoiteltua kirsikkasuklaata sekä sitruunamarenkia. Menkääpä huvikseen ostamaan ihan pari herkkupalaa ja katsokaa naurattaako hinta!


Pääsin torilla myös käyttämään mun huikeita ranskankielentaitojani! Siellä oli ranskalainen mies myymässä erilaisia oliiveja, ja kahdeksan vuoden ranskan taitojeni pohjalta pystyin sanomaan että hyvin menee ja kuinkas sinä voit. Huh huh, kyllä nyt ranskan opettaja on ylpeä - ei oo oppi ihan hukkaan mennyt. No joo. Ostettiin sitten lopulta yrttimarinoituja sekä meksikolaisia mausteoliiveja. Ja nyt kukaan ei tuu kertomaan kuinka kamalan makusia oliivit on, koska ne maistuu ihanalta!



Tänään päivä siis tällaista herkkua. Nyt alkaa silmät olla siinä määrin ristissä, että pakko alkaa miettimään tuota nukkumaanmenoa. Johan se Pikkukakkonen loppui aikaa sitten.



6 kommenttia:

 1. oivoi! tollasia sukkisksia oon havitellut jo kauan... mutta ei oo löynyt! mikä tätä paikkaa (vaasa) vaivaa? :DD

  btw, noi ihme kääreet jossa on vihreetä jututketta näyttääällöiltä mutta silti hyviltä >:D normaalia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää mun on ainakin ostettu aikanaan H&M:stä, en tiedä onko niitä enää tarjolla :) kappahlissa oon myös joskus nähnyt samantyyppisiä!

   ja joo, noi herätti myös mussa vähän ristiriitaisia ajatuksia :D jäi kyllä tällä kertaa ostamatta...

   Poista
 2. Suloinen asu ja ihania kuvia, eurooppalainen ruokatori vaikuttaa todella kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) joo noi on kyllä mun mielestä kivoja silleen, tai ainakin tuo vähän vaihtelua tähän perus kaupunkioleiluun!

   Poista
 3. vitsi noi ruuat tuol toril näyttää aina niin rändomeilt mut just hyvilt samaa aikaa!! toi nugaapistaasivihreejuttu oh beibe

  ps ihana hame c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! mun teki keväällä mieli hakee sellanen suklaapäällysteinen hedelmä mutta en sitten raaskinut tuhlata rahoja siihen :DD

   kiitos! :)

   Poista