sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pari hassua juttua

Huomenna alkaa paluu karuun arkeen. Tänään kuitenkin otin vielä viimeisestä lomapäivästä kaiken irti ja lähdin aamupäivällä siskojeni, äitini sekä isotätini kiertelemään pihakirpputoreja Nekalaan ja Viinikkaan. Lähdin ensisijaisesti hakemaan syysvaatteita, mutta mukaan tarttuikin sitten vähän muunlaisia ostoksia (joista osa saattaa herättää teissä hieman hilpeyttä)!

paita: H&M/kirppis, hame: GT, laukku: vintage, kengät: Pertti Palmroth

Näin jälkikäteen on pakko myöntää, että tänään ei tuo asuvalinta mennytkään ihan nappiin - toi hame ei taidakaan ihan olla hyvä valinta. Ilmankos se äitikin heitti pienen vitsin, josta ehkä otin vähän itseeni. Tuosta paidasta tykkään kuitenkin ihan valtavasti. Se on euron löytö Hämeenpuiston puistokirpputorilta!

Oletteko te tehneet viimeaikoina hyviä löytöjä, joko kirpputorilta tai sitten ihan vaan uutena? Mulla on taas ollut itselleni niin kovin tyypillinen en-mä-tätä-oikeesti-tarvii -kriisi ostosten yhteydessä, joten aika monet haluamani tavarat ovat jääneet ostamatta. Ja totta kai sitten myöhemmin harmittaa.
Tänään tein kuitenkin pari kivaa löytöä ja vielä edullisesti - pihakirpputorien etu on ehdoton tinkimävara! Äiti häpeää aina silmät päästään kun tämä tyttö tappelee myyjien kanssa hinnoista. Mutta se kannattaa, aika monesti ne antaa periksi, haha!


Eräästä pihasta löysin tuollaisen söpön rasian. Oon ihan hulluna etenkin kaikkiin vanhoihin peltipurkkeihin ja -rasioihin, ja vaikka tämä rasia onkin uustuotantoa, toi vanhanaikainen kuva houkutteli. Ja maksoin tästä tosiaan 15 senttiä.

Toisesta pihasta ostin kivannäköisen kullanvärisen sormuksen (joka valitettavasti näkyy vähän heikosti) viidelläkymmenellä sentillä. Mulla on tosi pienet sormet ja harvoin löydän niihin sopivia sormuksia, joten tulin hurjan iloiseksi kun löysin kerrankin sopivan!

Ja lopuksi esittelen ne hilpeyttäaiheuttavat jutut. Me ollaan kaikki siskokset ihan hulluina poneihin - siis My Little Pony -poneihin - vaikkei mitään heppatyttöjä ollakaan. Kaikkien lapsuuteen on kuulunut omat poninsa: Meri kerää G1-poneja, minä G2-poneja ja Hilkka G3-poneja: kukin oman aikansa mukaan.

Ja minä tosiaan menin ja ostin kolme ponia kahdella eurolla. Eihän noilla poneilla vielä ole samanlaista keräilyarvoa ensimmäisiin 80-luvun poneihin verrattuna, mutta noille on kuitenkin mulle tunnearvoa - niillä minä leikin pikkuisena.

Onko teillä keräilykohteita, enemmän tai vähemmän järkeviä?

Nyt alan valmistautumaan henkisesti huomisen koitoksiin. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. vähä ihana toi purnukka! sairaan söpö!

  ps oon niin kade ku sul alkaa koulu :CCCc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se, kiitos :) älä oo, ei se koulu nyt loppujenlopuksi niin hauskaa ole ;D

   Poista
 2. haha! mulla on ollut tollanen "sudänpeppu" poni joskus :DD ja juu. kirppiksen suurkuluttajaksi tunnustaudun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, ponit on ihania, mulle tulee aina niin nostalginen fiilis kun löydän noita! :D kirppareilla on kivaa kun ei ikinä etukäteen tiedä millaisia löytöjä tekee!

   Poista