lauantai 4. elokuuta 2012

Picassosta pop-taiteeseen - häh?

Tänään oon päästänyt (toistaiseksi) itseni vähemmällä lukemisella ja keskittynyt sen sijaan muihin asioihin. Oon maininnutkin, että aloitin tässä lomalla tekemään kuviksen 3 ja 4 -kursseja itsenäisesti ja työmäärä on valtava. En ole juurikaan edistynyt asian suhteen, joten tänään oli korkea aika taas ryhtyä maalaamaan: oon koko päivän hillunut maailman mukavimmassa jumpsuitissani ja maalannut ahkerasti muumit korvissa roikkuen.Ihan totta, jos jonkin vaatteen voi sanoa olevan mukava päällä, niin se on kyllä toi jumpsuit. Sen kanssa on niin rento olo - just sellanen taiteilijafiilis!


Pidän ihan hirvittävän paljon piirtämisestä ja maalaamisesta, mutta jotenkin siihen on aina kamalan vaivalloista ryhtyä. Toivoisin saavani kaiken aina äkkiä valmiiksi, ja kärsivällisyys meinaa loppua kun pitäisi keskittyä johonkin pieneen piiperrykseen - sen vuoksi olikin tänään ihanaa vaihtelua maalata ihan muunlaiseen tyyliin kuin yleensä!

Maalaan nyt ensimmäistä kertaa kankaalle. Aiemmin en ole raaskinut ostaa noita kangaspohjia, mutta nyt ohjeistuksessa käskettiin maalata kankaalle - ihanaa saada hyvä tekosyy ostaa sellainen ja kokeilla jotain uutta! Ihan varmasti tän kokemuksen myötä ostan noita joskus muuten vaan, sen verran kivaa kun saa käyttää kunnolla maalia eikä se tule läpi!Edellinen maalauskin on vielä vähän kesken, mutta tänään aloitin kuitenkin Läheisyys-sarjani toisen maalauksen. Yritin kovasti inspiroitua Picassosta ja kubismista, mutta lopputulos taitaa mennä enemminkin pop-taiteen puolelle.

Kolmannen maalauksen tyyliksi ajattelin soveltaa impressionismia. Muhun jotenkin vaikuttaa kovasti ne usvaiset, unenomaiset maalaukset. Ne ovat kauniita. Huolestuttaa vaan mikä on tuon oman toteutuksen laita... Kunhan saan nää maalaukset valmiiksi, voisin vaikka esitellä teille koko sarjan. Ei ne ehkä mitään mestariteoksia ole, mutta hei, sentään rakkaudella maalattu!

Huomenna menen pikkuveljeni ja pikkuserkkujeni kanssa katsomaan Yön ritarin paluuta, jee! Siitä on tosiaan jo vierähtänyt tovi kun viimeksi olen elokuvissa käynyt! Toivottavasti elokuva osottautuu katsomisenarvoiseksi, onko teillä mielipiteitä?

Nyt keskityn hetkeksi psykologiaan, oon ehkä laiminlyönyt sitä tänään vähän liikaa...

4 kommenttia:

 1. Maalauskuvat on jotenki tosi tunnelmallisia ja kauniita, me like :D

  ... ja joo, olis kiva nähdä valmiit teokset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, jotain vähän erilaista ainakin mitä yleensä täällä mun blogissani on :)

   jep, esittelen ne jahka saan valmiiksi ja jos niistä nyt tulee edes vähän esittelykelpoiset! :DD

   Poista
 2. awesome! i want to see it when you are finished!

  ||||HEDONIST DRIVE||||

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks! :) i promise you will see it some day!

   Poista