sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sunnuntain asu

Oltiin tänään juhlistamassa isoäitini 65-vuotissyntymäpäivää. Ei siellä muita ollut kuin mummu, pappa ja meidän perhe, mutta oli silti kivaa höpistä kahvipöydän ääressä. Otettiin ulkona vähän jotain asukuvan tapaisia pikkusiskoni kanssa - tosin jalat on näistä aika hyvin rajattu pois, tajusin nimittäin vasta autossa laittaneeni jalkaan väärät kengät!


En oikein enää tiedä, pitäisikö tässä nauraa vai itkeä, kun katsoo mun hiuskuontaloani - omintakeinen liukuvärjäys (lue: armoton tyvikasvu) on aika hmmm... karu? Kampaajakäynti on todellakin suunnitelmissa, mutta sinne on asiaa vasta ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Seuraava kuukausi tulee joka tapauksessa lähinnä oman huoneen työtuolia kuluttaen, eli eipä tuota ihan vielä kannata ruveta värjäilemään. Mutta voi sitä päivää kun se vihdoinkin tapahtuu...



Pidän ihan valtavan paljon tästä neulepuserosta, jonka ostin H&M:n alennusmyynneistä. Puoli vuotta sitten en millään olisi uskonut viihtyväni vaaleanpunaisessa, mutta tässä sitä vaan ollaan, vaaleanpunainen pusero päällä! Kaulakoru on euron löytö Gina Tricotista, hemirannekoru on Snö of Swedenin.

6 kommenttia: