torstai 19. heinäkuuta 2012

Hääkutsujen suunnittelua ja toteutusta

Tänään lähdin heti aamupäivällä tekemään tätini luokse hääkutsuja. Oltiin jo pari viikkoa sitten haettu Ideaparkin Sinellistä kaikkea tarpeellista askartelumateriaalia. Tätini halusi kutsuihin ruskan sävyjä, koska juhla on syksyllä. Ostoskoriin päätyi siis tiilenpunaisia korttipohjia, norsunluunsävyistä helmiäispaperia ja kirjekuoria, rusehtavia koristeruusuja sekä väreihin sopivia timantteja.


Kutsujen kannen sommitelu oli mun vastuullani. Suunnittelu veikin tänään ison osan aamupäivästä, mutta täytyy sanoa, että olen ainakin itse erittäin tyytyväinen lopputulokseen: yksinkertaisen tyylikäs on usein se paras ratkaisu. Jos joskus menen itse naimisiin, en ihmettelisi, vaikka kierrättäisin joitakin ideoita näistä kutsuista.


Mitäs mieltä te olette kutsujen ulkonäöstä?

Meillä meni koko päivä tädin luona kutsuja väkertäessä (osa täytyy tosin tehdä vielä ensi viikolla valmiiksi), ja välillä piti pitää pientä lounastaukoa. Tätini oli tehnyt ihanaa salaattia, jota syötiin paistetun kanan kanssa. Kahvin kanssa nautiskeltiin vaniljajäätelöä ja tuoreita mansikoita!
Oli kyllä aivan mahtava päivä, kiitos siitä Sannalle! Ihana piristysruiske tähän ainaiseen kirjoituksiin pänttäämiseen - tosin nyt istunkin taas mukavasti kirjan ääressä.

Illalla laitan vielä yhden sähköpostin Ouluun tulevaa lompakkoani koskien. Huomenna suunnitelmissa Elisan tapaamista kaupungissa ja illalla rakkaan ystäväni, Ellan, 18-vuotissyntymäpäivät. Tuntuu ihan hassulta, että kaikki on jo aikuisia!

5 kommenttia:

 1. Sievät kutsut ja onpas herkulliset kutsutalkooruoat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! oon kyllä itsekin noihin aika tyytyväinen, ja onneksi oli morsiankin! :D ja ruoat oli hyviä!

   Poista
 2. minä ainakin rientäisin häihin joihin olisi tuommoiset kutsut ! ihanat :- )

  VastaaPoista
 3. OMG I love the DIY you did on your notebook! It's super cute!!
  :)
  Allison

  P.S. Today is the LAST DAY of my INTERNATIONAL $75 Shopbop giveaway, so don't forget to enter if you haven't done so already! :)
  A's Fashion Files
  $75 Shopbop Giveaway!

  VastaaPoista