keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Lukeminen on melkein kivaa!

Oon nyt parina päivänä koettanut vaan takoa psykologiaa päähäni niin, että sosiaalinen elämä ei tällä hetkellä ole ihan huipussaan. Hassua kyllä, vaikka aluksi tuntui aivan mahdottomalta ajatukselta avata oppikirja kesällä, oon oppinut tavallaan nauttimaan tuosta lukemisesta - ainoa varjopuoli taitaa tällä hetkellä olla se valtava paine ja pelko siitä, miten itse kirjoitukset tulevat sujumaan.

maksihame: Seppälä, paita: H&M, kengät: Esprit, kaulakoru: Kalevala/Torin vasara 

Teen myös kahta kuviksen kurssia itsenäisesti tässä kesän aikana, eli mun päiviä täyttää myös suunnattomat yritykset luoda luovia ideoita töihini. Mun pitäisi tehdä kuusi eri työtä, ja tällä hetkellä mulla on työn alla kolmen kokonaisuuden triptyykki. Vähän jännittää mitä saan aikaan. Mun pitäisi käyttää akryylivärejä, ja mun on myönnettävä, etten ole ikinä  ollut varsinainen mestari maalauksen saralla, vaikka piirtää osaankin.

Yritän kovasti saada vanhemmistani matkaseuraa Helsinkiin viikonlopuksi. Ateneumissa on meneillään Helen Schjerfbeckin näyttely, jonka haluaisin käydä katsomassa. Enkä oikeastaan voi kiistää sitäkään, että tämä neitokainen haluaisi myös päästä käväisemään Zaran alennusmyynneissä. Ja Minna Parikalla.

Onko teillä tietoa, onko Helsingissä nyt meneillään mitään mielenkiintoista näyttelyä/tapahtumaa? Vinkkejä ottaisin mielelläni vastaan - pakko saada vanhemmat houkuteltua matkaan!

Kivaa illanjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi että nyt tuli hirvee himo itekki alkaa maalaan! Ja tosiaan Minna Parikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitä sitten vaan sivellintä käteen ja maalit toiseen! :D

   jep, Minna Parikka on aika täydellisyys!

   Poista
 2. tuo hame ja nuo kengät on kyllä nätit yhdessä !
  oi vitsi kun vielä itsekin viitsisi maalailla ja kaikkea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)

   joo, mulla ei välttämättä itsellä olisi heti tullut mieleen alkaa maalata (vaikka onhan se kivaa!), mutta tosiaan lähinnä motivoi nuo itsenäiset kuviskurssit :D

   Poista
 3. schjerfbeckin näyttely on loisto! mene edhottomasti. olin ihan halleluujaafiiliksillä siellä.
  ja ihastuttava asu!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin kyllä kovasti sen nähdä! kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Your floral skirt is one of the prettiest I've seen- I absolutely LOVE it!! And that painting/drawing looks amazing! You are super talented!!!!!
  :)
  Allison

  P.S. Today is the LAST DAY of my INTERNATIONAL $75 Shopbop giveaway, so don't forget to enter if you haven't done so already! :)
  A's Fashion Files
  $75 Shopbop Giveaway!

  VastaaPoista