lauantai 14. heinäkuuta 2012

Uutta lompakkoa etsimässä

Lähdettiin aamupäivällä äidin kanssa kaupungilla käymään. Oon saattanutkin jo aiemmin mainita, että mun lompakkoni on ihan rikki ja pitäisi ostaa uusi. Nyt oonkin katsellut erilaisia lompakkomalleja siellä sun täällä, ja olen vihdoinkin löytänyt omaa silmääni miellyttävän. Kaupoista on vaan vaikea löytää haluamaani väriä, ja nyt yritänkin epätoivoisesti lähetellä sähköpostia eri liikkeisiin ympäri Suomea. Lisää metsästämästäni lompakosta kerron sitten, kunhan ensin saan yhteyden siihen!

mekko: H&M, neule: H&M, kengät: Pertti Palmroth, laukku: vintage, hiuspanta: GT, korvakorut: GT

Käytiin Koskikeskuksen Linkosuolla kahvilla (jossa sain muuten ensimmäistä kertaa elämässäni hyvää kahvia), jonka jälkeen käytiin vielä Bodyshopissa ostamassa sitruunavartalonkuorinta-ainetta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä - se tuoksuu ihanalta, ja kuorinnan jälkeen tulee todella raikas olo! Käveltiin Laukontorin kautta Keskustorille ja Ratinasta kuului Jimi Hendrixiä. Oli hyvä tunnelma!


Tiedän, että kaikkia kiinnostaa varmaan ihan hirveästi mitä tämä nainen pistelee suuhunsa, mutta ajattelin kuitenkin kertoa, että maitorahka mustikkakeitolla maustettuna, tuoreet marjat ja kahvi on ehkä paras aamupala ikinä.

Oon muuten tässä psykologian opiskelun lomassa alkanut lukemaan Nälkäpeliä. En aluksi voinut ymmärtää kaikkea tätä siihen liittyvää hössötystä, mutta olen lukenut kirjan parissa päivässä jo lähes loppuun. Oon aivan koukussa ja haluaisin myös nähdä sen elokuvana. Mitä mieltä te olette Nälkäpelistä? Onko elokuva katsomisen arvoinen?

Nyt pitää taas palata psykologian pariin, jotta pysyisin aikataulussa. Maanantaina mulla alkaa parin viikon työjakso, eli lukeminen voi vähän kärsiä siinä. Viettäkäähän mahtava viikonloppu! Ja vinkkejä Helsingin reissulle saa antaa edelleen - kuten huomaatte, tänä viikonloppuna en sinne päässyt, mutta toivon sinne vielä loman aikana pääseväni...

12 kommenttia:

 1. no ni, no ni, mähän sanoin että kannattaa lukee nälkäpeli :D onneks siis jätin ne kirjat sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, oon niin ilonen! sain just tänään sen ekan osan loppuun! :)

   Poista
 2. kato mielummi Battle Royale, nälkäpeli on vaa joku pliisu "kopio" :D nim. en itse ole katsonut kumpaankaan ja uskon internetin totuuksiin haha
  ainii oho musu/ella tosiaan tääl anonyymillä kommentoi moro, sisäänkirjautuminen on raskasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Battle Royale on kaamee, sain traumat ku katoin sen:D

   Poista
  2. ainakin toi nälkäpeli oli mun mielestäni kirjana tosi hyvä! :D haluaisin kyllä ehkä nähdä sen elokuvanki vaikka se ei oliskaan niin hyvä... vois toi battle royalekin ehkä kiinnostaa mutta jos se on liian pelottava niin pelkään että saan painajaisia :---DD

   Poista
  3. ei se BR pelottava oo, mut sairaan kaamee ja ällöttävä :D

   Poista
 3. Toi on niin ihana toi laukku! Ja kaunis kuva susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, oon kyllä itsekin kovin kiintynyt siihen (ei varmaan voikaan päätellä siitä että se esiintyy melkein joka kuvassa :D)!

   ja kiitos toistamiseen, nättimys! :)

   Poista
 4. Beautiful outfit! Those raspberries look really good!

  http://vintagelillies.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you! :) raspberries are delicious but i prefer strawberries - i could eat them always!

   Poista
 5. Such a gorgeous bag!! I love your whole outfit!!
  :)
  Allison

  P.S. I'm having an INTERNATIONAL $75 Shopbop giveaway on my blog, so don't forget to enter! :)
  A's Fashion Files
  $75 Shopbop Giveaway!

  VastaaPoista