tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kunhan kirjoittelen

Töitä, psykologiaa, mummulassa yökyläilyä, sushia, jäätelöä, auringonpaistetta, kirpputoreilla kiertelyä, uuden lompakon odottelua, jännitystä - niistä on viime päivät tehty.

Olin viime yön mummulla ja papalla yötä. Mun oli pitänyt mennä sinne heti alkukesästä yökylään, kun keväällä en ennättänyt koulukiireiden vuoksi. Hävettää ihan kamalasti kun nyt kesälläkin on ollut niin paljon menoa, etten ehtinyt kuin vasta heinäkuun viimeisinä päivinä! Oli tosi kivaa kuitenkin olla taas rauhassa mummun ja papan kanssa. Käytiin Tammelantorilla syömässä jätskit, ja mun on sanottava, että sain ensimmäisen kerran elämässäni pahanmakuista jäätelöä - ei kannata maistaa valkosuklaa-masikkaa. Pallo oli kyllä valtavankokoinen, eli sen puolesta kannattaa hakea jätskit Tammelantorin keltaisesta kioskista!

Sain mummulta ja papalta aamulla kahdet söpöt korvakorut: toisissa roikkuu lasiset bambit ja toisissa on kuva Muumipeikosta ja Niiskuneidistä! Tulin niistä kovin iloiseksi. Näette vielä varmasti niiden koristavan mun korviani.

Rauhallista tiistai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana kampaus! Miten teet ton nutturan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Ton kampauksen tekeminen on maailman yksinkertasinta, mutta oon ehkä vähän huono selittämään: Ensin teen poninhännän, painopiste aika korkealla, sen jälkeen vaan kieputellaan siitä hiustuposta sellanen pötkylä joka edelleen kiedotaan sen poninhännän ympäri...

   Siinä sitten päivän mittaan kun hyppii, pomppii ja muuten vaan riehuu niin koko hoito valahtaa tollain kivasti niskaan :DD

   Poista
 2. Love that floral skirt and your bag looks so amazing! Another great outfit!
  :)
  Allison

  P.S. Today is the LAST DAY of my INTERNATIONAL $75 Shopbop giveaway, so don't forget to enter if you haven't done so already! :)
  A's Fashion Files
  $75 Shopbop Giveaway!

  VastaaPoista