keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Sosiaalinen elämä vs. opiskelu

Eilinen oli kyllä ihan huippupäivä! Lotan kanssa hengailun jälkeen tulin tosiaan pikaisesti kotona käymään, ja suuntasin sitten Juulialle yökylään. Siitä on ihan mahdottoman pitkä aika, kun viimeksi Juulialla oon ollut yötä, ja oli kyllä tosi kivaa! Juteltiin paljon, käytiin pienellä iltakävelyllä ja tehtiin iltapalaksi hedelmäsalaattia, jota syötiin kuningatar-jäätelön kanssa.

Tänään päivällä kävin kääntymässä kaupungissa ennen kotiintuloa, ja vaikkei mun pitänytkään ostaa mitään, mukaan tarttui kuitenkin Glitteristä hopeakoristeltu hiuspanta neljällä eurolla. Kun se oli kaunis. Ja se oli 75% alennuksessa.

toppi: H&M, pitsishortsit: H&M, kengät: Pertti Palmroth, laukku: vintage

Tänään pukeuduin noihin pitsishortseisin, ne on musta niin ihanat kesällä. Ne näyttää ehkä vähän tyhmiltä sukkahousujen kanssa, joten ne ovat nimenomaan kesävaate - pakko siis käyttää niitä aina kun sää sallii! Loppujen lopuksi aika harva vaate herättää voimakkaita tunteita, mutta mun ja noiden shortsien välillä vallitsee kyllä jonkinlainen symbioosi.

Aloitin tänään muuten syksyn ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisen. Lainasin Juulialta pari multa puuttuvaa psykologian kirjaa, ja arvatkaa, sain jo yhden luvun luettua. Kyllä tää tästä, lukeminenhan on aivan huippukivaa kesällä. Jos huomenna on kaunis ilma, voisi ottaa kirjat takapihalle ja hankkia samalla rusketusta. Eilisen kokopäiväisen ulkonaolon ansiosta oonkin jo onneksi saanut hieman väriä hipiääni - koivetkaan eivät ole enää ihan yhtä karut kalkkunanjalat!

Kohtapuoliin voisin taas tarttua psykologian kirjaan, ja huomenna sama meno jatkuu. Ihanaa ajatella, että enää vuosi lukiota jäljellä!

Kivaa keskiviikkoiltaa Teille!

10 kommenttia:

 1. Moikka! Latoin sulle pienen haasteen blogiini :) http://explorethegood.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. samaistun niin tähän sun kirjotuksen otsikkoon:D motivaatio kesällä kirjojen avaamiseen on niin pohjalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo älä mitään! :D mutta kyllä me tästä vielä selvitään, molemmat! :)

   Poista
 3. Such a gorgeous outfit!! I love your bag so much!
  :)
  Allison
  P.S. I'm having a $75 Shopbop giveaway on my blog, so don't forget to enter! :)
  A's Fashion Files
  $75 Shopbop Giveaway!

  VastaaPoista
 4. Nuo shortsit on kyllä aivan upeat!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. kiitos, ne on kyllä mustakin valtavan kivat! :)

   Poista