lauantai 28. heinäkuuta 2012

Metsämansikoita!

Moi! Viime päivät ovat kuluneet aika mukavasti. Keskiviikkona menin tädilleni yökylään ensimmäisen kerran moneen vuoteen, ja oli ihan mielettömän hauskaa! Jatkettiin hääkutsukorttien tekemistä ja saatiin kaikki valmiiksi. Seuraavana olisi sitten vuorossa hääkarkkien askartelua, kunhan ensin saadaan ideoitua malli...

Oon nyt tosiaan innostunut myymään Facebookissa vanhoja vaatteitani, ja pakko myöntää, että toi on aika oiva keino saada rahaa: ei tarvitse maksaa mitään pöytävuokria tai pelätä varastamista (toisin kuin itsepalvelukirpputoreilla) - ainoa hankalaksi kokema asia on se, että joutuu sumplimaan kuljetukset niin, että molemmille osapuolille sopii.

Tänään käytiin Johanneksen kanssa vähän kuvailemassa meidän takapihalla, ja me löydettiin kukkapenkistä metsämansikoita! Vähänkö söpöä! Tarkastettiin myös meidän varsinainen mansikkamaa ja suureksi pettymykseksi huomattiin, että suuri mansikkasato näytti kyllä melkoisen homeiselta, nyyh.KAIKILLE TIEDOKSI: Huomenna on suuri kirpputoritapahtuma Hämeenpuistossa! Oon ainakin itse menossa sinne myymään jollei nyt ihan taivaantäydeltä sada. Sinne siis kaikki vaan löytöjä tekemään!

Kivaa lauantai-iltaa!

PS. Kysymyksiä kysymys-postausta varten saisi mielellään tulla lisää - niitä on vielä varsin vähän!

4 kommenttia: