perjantai 25. toukokuuta 2012

Jokaisessa päivässä on hiukan onnea

Onneksi nyt on viikonloppu! Mulla on enää keskiviikkona äikän tekstitaito, ja sitten on tän lukuvuoden velvollisuudet hoidettu! Tänään oli tosiaan se englannin sanasto- ja rakennekoe. Sanasto-osiot menee mulla aina huonosti, mutta musta tuntuu, että kielioppi meni tänään ihan ok. Viikon päästä nähdään sitten tulokset.

Jäin taas koulun jälkeen vähäksi aikaa kaupungille fiilistelemään kesää ja katselemaan ihanaa väriloistoa niin ihmisten pukeutumisessa kuin kauppojen vaaterekeilläkin. En ennen ole juurikaan välittänyt pastellisävyistä, mutta jotenkin ne on alkanut tän kesäntulon myötä vetoamaan myös muhun. Tekisi kovasti mieli pukeutua pinkin ja korallinsävyin.


Päivän asua toimitti tuollainen söpö H&M:n oranssinvärinen rimpsu-mekko, jonka löysin itse asiassa pari kuukautta sitten Radiokirppikseltä. Melkoinen löytö, oli  muistaakseni edullinen ja tykkään siitä ihan valtavasti. Nuo turkoosi-kiviset hopeakorut sain aikaa sitten mummultani - ne antaa mun mielestäni aika kivasti kontrastia tuolle oranssille.


Katsokaahan, mitä löysin meidän pihalta aamulla! Kukat on suloisia ja oranssi ehkä maailman kaunein väri. Maailma on kyllä pieni ihme. Tunsin suunnatonta onnea nähdessäni näin kauniin asian lukittuani kotioven. Oli ihanaa lähteä kouluun hymy huulilla!

Onko teillä viikonloppusuunnitelmia? Huomenna on taas jonkunlainen pihakirpputoritapahtuma lähiympäristössä, jonne minä ajattelin lähteä. Juulia lupautui jo seuraksi, niin ei tarvitse olla yksin. Toivottavasti tehdään hyviä löytöjä.

Kivaa perjantai-iltaa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. aww muru vaha taa on kiva taa sun blogis c: huomenna pietaan kivaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kun tykkäät! :) jep, huomenna kivuutta tiedossa!!

      Poista