tiistai 15. toukokuuta 2012

Se tyttö joka säntäilee ympäri koulua naama punaisena

Moi! Olinjo kuvitellut olevani se onnekas olento, joka säästyy tämän kevään allergiavyöryltä. Ylpeänä olen selittänyt jokaiselle joka jaksaa kuunnella, miten siedätettyäni itseni omenalle (olin monta vuotta erittäin allerginen omenalle) mun kaikki allergiaoireeni tuntuvat kadonneen. Kuinkas sitten kävikään: aamulla herään silmät ja nenä aivan punaisina ja kutisevina, koko päivän oon kieriskellyt kamalissa tuskissa.

Nauratti oikein, mulla oli tänään Sinin kanssa se absurdismi-esitelmä - juuri kun halusin olla tyylikkäänä opettamassa luokkaa, sitä edustetaankin sitten naama punaisena ja raakkuvalla äänellä. Kaikesta huolimatta esitelmä meni ihan hyvin vaikka me vedettiinkin se vähän improvisoiden!


Kävin tänään myös pitkästä aikaa Bonuskirpparilla ja tein kaksi kivaa löytöä: tuon kuvassa (huonosti)  näkyvän jumpsuitin neljällä eurolla. Katselin tätä jo viime tai toissa vuonna H&M:ssä, mutta jostain syystä se jäi ostamatta. Luulenpa sen olevan tosi ihana päällä kesähelteillä! Äiti kyllä nauroi sille, mutta mitäs te tykkäätte?


Toinen löytöni on Julie & Julia -dvd. Maksoin siitä kaksi euroa ja toivon tosiaan sen toimivan. Yleensä en uskalla ostaa elokuvia kirpputoreilta, mutta tänään tein poikkeuksen. Oon pitkään halunnut nähdä ton elokuvan eikä se hintakaan kirpaissut. Toivottavasti on hyvä, onko teillä kokemuksia?

Nyt mun pitäisi vielä jatkaa iltaa englannin Yo-vihon parissa ennen kuin vietän iltaa äidin, iltapalan ja Ally McBealin kanssa. Onneksi torstaina on vapaata koulusta!

PS. Huomenna tulee ranskan YO-tulokset, hui!
PPS. Koettakaa olla välittämättä  huonolaatuisista kuvista.

2 kommenttia:

 1. tuo leffa on ihan semihyvä, mutta ei sitä ainaskaan miun montaa kertaa tee mieli katsoa. yksi kerta riittää :)
  jumpsuittis on yltiösöpö sun päällä :) tuommoiset muutenkin tosi muotia nyt ja kesällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, no onneksi en ainakaan paljoa siitä maksanut! :) oi kiitos, tykkään jumpsuiteista ihan hirveästi ja musta toi raitakuosi on tosi kivannäköinen!

   Poista