keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ruokatorilla

Moi! Tampereen Hämeenpuistoon on taas tullut muutaman päivän ajaksi Eurooppalainen ruokatori. Kouluni on käytännössä aivan siinä vieressä, joten innostuin äidinkielen tunnin jälkeen käymään siellä. Mun on aina tehnyt mieli maistaa noita ihanan makeannäköisiä nougat-paloja, mutta tälläkin kertaa nuukuus voitti - tuollaiselle isolle kimpaleelle olisi luultavatsi hintaa kertynyt melkoisesti.Onhan nuo joka tapauksessa herkullisennäköisiä ja ihan varmasti vielä joku kaunis päivä raaskin tuollaisesta herkkupalasta maksaa!

Kuivattuja hedelmiä, etenkin kookosta, olen rakastanut niin kauan kuin jaksan muistaa. Nuokin ihanaiset vaan maksoivat 4e/100g, eikä tällaisella köyhällä opiskelijalla sentään ihan kaikkeen ole varaa! Tai sitten olen vaan auttamattoman nuuka yksilö. Nyt kuitenkin vähän harmittaa.


mekko: Lindex, sukkikset: H&M, takki: H&M/kirppis, laukku: Pigeon, kengät: Esprit
En tajua, mikä tää ilmiö on - aina kun musta otetaan kuva ulkona, mun silmät siristää tuolla ikävällä tavalla ja näytän melkoisen tuimalta. Onko teillä jotain vinkkejä, miten saadaan normaali ilme ulkona??! Alkaa vähän kyrsimään kun näytän aina näin viehkeältä.

Tänään on onneksi ollut allergiaoireiden kannalta katsottuna hieman helpompaa. Älysin heti aamulla ottaa allergialääkkeen ja se todella taisi ehkäistä oireita. Ainakin mun silmieni kutina on ollut huomattavasti vähäisempää eiliseen verrattuna, Luojan kiitos.

Mitä suunnitelmia teillä on helatorstaivapaalle? Mun vapaapäiväni kuluu lähinnä äidinkielen kirjallisuusesseetä suunniteltaessa. Palautuspäivä on ensi tiistaina, enkä ole vieläkään uhrannut ajatustakaan koko työlle. Haluaisin kovasti saada kunnollisen esseen kasaan!

Kivaa iltapäivää!

14 kommenttia:

 1. mä ostin tommosen fudgen silloin, ku toi tori oli seinäjoella, ja se maksoi päälle 4e. kallista, mutta hyvää :) se oli baileysin makunen, nam :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, uskon kyllä että maistui! mua houkutteli toi kookos, kookos on vaan niin hyvää! :D mut voi tosiaan olla että joskus vielä tollasen raaskin ostaa:DD

   Poista
 2. jee pläräsin sun blogis läpi ja oot ihana 8( ♥
  nyt häpeilemättömästi promoon omaa blogiini, oisit hei sadas lukija :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww niin säkin! <3 vou, vähän sulla on paljon lukijoita jo :o

   Poista
 3. hui onpa kallis hinta noilla nameilla:o ja oot ollu tosi nättinä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, todellakin kauhistelin niitä hintoja myös! ja kiitos, toi kuva nyt vaan ei taaskaan oo edustavin mahdollinen :--D

   Poista
 4. Hitsi vie mun on kyllä pakko päästä käymään tuolla torilla kun viime vuonnakaan en päässyt! :-/ Näyttää niin herkullisilta noi kaikki jutut, että vesi herahtaa kielelle jo pelkästä katselustakin! Onko tuo tori kuinka kauan vielä pystyssä? :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, muakin nimenomaan nuo fudge-palat houkutteli... mutta en kyllä osaa yhtään sanoa onko tuo tori vielä pystyssä, muutaman päivän kuitenkin jo ollut... mutta kyllähän noita taas varmasti tulee! :)

   Poista
 5. varmaan tosi hyviä herkkuja!
  joo minulla sama ongelma siksi en useinkaan ota kuvia ulkona, johtuu auringosta että siristelee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu oon just kans miettinyt että vois tyytyä sisäkuviin, mutta toisaalta ulkonakin on niin ihana kuvata! :)

   Poista
 6. oi mitä herkkuja :)

  http://kaizukainen.blogspot.com/

  VastaaPoista