maanantai 28. toukokuuta 2012

Sadepisaroita ja pieni auringon pilkahdus

Mulla oli reilu tunti sitten edistymisnäyte konservatoriolla. Oon jännittänyt sitä viimeiset kolme viikkoa peläten kuinka mun käy, mutta läpäisin kuin läpäisinkin kokeen ja vieläpä hyvin palauttein. Oon epäillyt, oonko edistynyt tän kuluneen vuoden aikana pianonsoitossa ollenkaan - onnekseni sain tänään kuulla ulkopuoliselta taholta, että kehitystä on tapahtunut. Soitin Beethovenin Rondo a Cappriccion ja Chopinin Sadepisara-preludin.


Tuntuu kivalta, että oon nyt saanut todisteen itselleni edistymisestäni. Paljon kivempaa jäädä kesälomalle positiivisen palautteen kanssa. Kesällä on onneksi myös enemmän aikaa paneutua soittamiseen: viime aikoina mulla on pitänyt niin kiirettä koulujuttujen kanssa, että soittaminen on jäänyt väkisinkin taka-alalle.


Huomenna onkin sitten jännittävä päivä: me saadaan äidinkielentunnilla ne kirjallisuusesseet takaisin. Näin sen eteen sen verran paljon vaivaa, että pelottaa jos sieltä tuleekin huono arvosana. No, toisaalta pitää vaan koettaa arvostaa omaa työpanosta - aina ei voi onnistua. Ja kirjallisuusessee on kuulemma vaativa laji. Huomenna se tuomio tulee...

Lupailin eilen kuvata tänään ne viimeaikaiset kirpputorilöytöni, mutta se saa odottaa vielä hetken. Haluaisin kuvata ne ulkona, mutta tuolla on vähän kurja ilma siihen puuhaan. Palaillaan asiaan lähitulevaisuuudessa!

Kivaa maanantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. hui kun näyttää monimutkaiselta ;D Onnea onnistumisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä aika hankala kappale :D kiitos! :)

      Poista